lindatormanen

Dum Spiro Spero

<3

Publicerad 2008-10-30 16:02:03 i Allmänt



Alexandra ”CP-Fido” Gunnman
 MIN BÄSTA VÄN

Vad heter hon -  Alexandra
Vad kallar du henne – CP-Fido, hjärtat
 Hur länge har ni känt varandra – 3 år :)
 Har ni alltid varit bästa vänner – Nej ;P
 Vad gör ni när ni är – Pratar skit, festar och äter tonfiskröra ;P
 Dricker hon alkohol – Självklart ;)
 Hur ofta är ni – Inte så ofta längre, bor ju i olika länder :P
 Har du vart hemma hos henne – Yees :)
 Vad gör ni när ni är hos henne – Tar springnotor från både krogen och taxin ;P
 Är hon snygg – Skitsnygg :)
 När ska ni ses nästa gång – Nästa vecka :) Hon kommer till Finland och ska vara hos mig en hel helg :)
 När pratade du med henne sist – Igår :)
Är hon snäll – Mot mig är hon ;P Mot andra är hon snäll om hon känner för det ;P
 Vad lyssnar hon på för musik – Dansband :P
 Vad är hon bra på – Allt :)
 Vad tycker hon mest om – Catch menthol mini och love gun :)
 Pratar ni om allt – Allt och lite till ;P
 Har ni bråkat någon gång - Yes
 Tycker du om henne – YES :)
 Tycker hon om dig – Jag tror det ;P
 Bråkar ni ofta – Nej :)
 Kommer ni alltid vara bästa vänner – Självklart, hon är min andra hälft <3

tisdag :)

Publicerad 2008-10-28 22:05:05 i Allmänt

Helgen var trevlig :) Mycket trevlig :) Pappa, Pontus och farbror Pauli hämtade mig kl 8 på fredag morgon, sen började vi åka mot farmor. Första bärsen knäpptes 08:40 för att bilresan var så tråkig , sen vart det roligare :)

Var framme vid farmor runt 3 tror jag, sen kom det folk hela tiden :) Farbror Seppo skulle givietvis bjuda på äckelgrogg redan halv 4, som bestod av sprit och Cola som är världens äckligaste blandning om du frågar mig. Den människan kan verkligen inte ta ett nej, så det var bara att hållan andan och se glad ut. Som tur var så lyckades jag smita iväg redan efter första groggen :) Men då hittade han min stackars lillebror stället. Den stackaren tvingades dricka mer än en grogg och kvällen slutade med att han spydde som en gris ;P Stackars plutt, jag har alltid sagt att han ska passa sig för Seppo :)

På lördagen var det den riktiga festen för pappa som fyllde 50 :) Det var väl ungefär 30 pers där och jag fick göra bålen till både dom stora och små :) Så jag hade fullt upp ;P Var det inte pappa som ropade att bålen var slut så var det nån liten flicka som ville ha ett till glas "barnbål" :) Efter ett tag insåg vi dock att karaoke lät ganska lockande så vi beställde taxi och åkte hem till farbror :)

Söndagen spenderades med att åka bil till Järvelä och jag kom dit en timme efter att sista bussen till Åbo hade gått. Så det var bara att spendera natten hemma hos farbror i hans nya lyxhus :) Klockan 7 på måndag morron gick bussen till Åbo och klockan 11 var jag äntligen hemma i lägenheten igen :) Var helt slut hela dagen igår så det vart varken något bloggande eller inläggning av bilder på bdb, men det har jag gjort nu :)

Idag var jag och pojkarna på Hesburger och käka. När jag hade lämnat Roope på scouterna så gick jag och Rasmus hem från stan i regnet. Sen när vi kom hem så kokade vi varm choklad och satte oss och kollade på Disney-film, mys.

Imorrn är Rasmus ledig från skolan så då ska vi till stan och handla någon leksak åt honom och sen ska vi gå och fika :)


Nu ska jag slappa till ett avsnitt eller två av OC :)
Natti natti på er :)

fredag :)

Publicerad 2008-10-24 06:13:38 i Allmänt

Snart kommer dom :) Pappa ringde och väckte mig kvart över 6, men nu är det  mindre än en timme kvar tills dom kommer :) LYCKA <3

Min farbror Pauli är med, det ska bli rolgt att se hans tillstånd. Hoppas pappa lämnar han i bilen när han kommer och hämtar mig :P

jag har syndat..

Publicerad 2008-10-22 23:41:47 i Allmänt

Förlåt sis, förlåt. Men jag pallade faktist inte finskakursen idag. Så jag ringde Nantke och frågade vad hon skulle göra. Hon hade också finskakurs, men vi bestämde oss för att vi inte orkade gå på dom idag. Förlåt sis. Istället träffades vi på stan och gick och köpte bärs :) Det var faktist lilllördag. Sen gick vi till en park, ja jag vet jag är ett drägg, och satte oss och prata och drack lite. Båda fick sjukt mycket hemlängtan, och ett tag var det faktist nära till tårar. Men sen var Nantke tvungen att dra hem så jag ringde Tanja och Sandra. Det var hemskt. Man ska inte snacka skit om folk på internet, men det var faktist hemskt. Riktigt hemskt. Som tur var så fanns det andra trevliga människor i rökrummet på Edisons, där jag spenderade större delen av kvällen eftersom att jag verkligen inte stod ut med T och S.

Men nu är jag trött och ska somna till ett avsnitt av OC.
Jag lovar er jag är kär, dessutom sa han till mig att han älskar mig bara mer och mer för varje gång vi ses..


















PS. Självklart är jag inte kär, men han är ju så vacker.

tisdag .

Publicerad 2008-10-21 18:22:54 i Allmänt

Kunda absolut inte somna igår, låg i flera timmar och bara vände och vred på mig. Stängde av och på datorn ett antal gånger men det fanns inge vettigt på den iallafall. Funderade på att göra som Carro och koka mig lite kaffe, men köket ligger vid dom andras sovrum och alla sov så jag ville inte riskera att väcka dom. Funderade även på att gå ut och sätte mig på balkongen och kedjeröka, men eftersom att det hade regnat så skulle det antagligen vara pissblött så då skulle jag varit tvungen att stå upp, så jag struntade i kedjerökningen också.

När jag inte kunde sova så fick jag akut hemlängtan, till min egen säng med exta hög madrass <3 När jag började tänka på min egen säng så kom jag att tänka på alla andra saker jag saknar. Självklart så saknar jag ju familjen och vännerna mest, men här är lite andra saker som jag saknar;
  • Min egen säng, med extra hög madrass och mååånga kuddar
  • MJÖLK, svensk jävla mjölk. Jag dricker inte den finska mjölken. ÄCKLIGT!
  • Blåa Prince, det kallar jag ciggaretter.
  • TT, världens bästaste öl. Den slår till och med finsk karjala.
  • Svensk pizza ;)
Har ganska mycket hemlängtan nu faktist, så här mycket hemlängtan har jag nog inte haft sen jag kom hit. Men det kanske är för att jag vet att pappa och lillebror kommer snart.

Nej nu ska jag pimpla kaffe och planera det som är kvar av den här veckan och nästa vecka :)
Puss på er!

måndag..

Publicerad 2008-10-20 15:20:09 i Allmänt

Vaknade kvart över 12 idag, suck, förstår inte varför jag aldrig vaknar av alarmet. Måste nog köpa mig en riktig väckarklocka. Det var bara att klä på sig och kila iväg för att hämta Rasmus på lekis. Hinner ingenting på förmiddagarna när jag bara sover.

Men nu ska jag kila iväg till finskakursen, idag får jag reda på hur det gick på provet förra veckan. Skulle helst av allt stanna hemma idag, vill verkligen inte veta hur det gick :/ Men, det är ju ingen ide att skjuta upp på lidandet för går jag inte dit idag så får jag ju ändå reda på resultat på onsdag, så det är väl lika bra att få det gjort.

Hej och tack för kaffet, jag är glad att vara här. Jag älskar fan att åka men jag hatar ett farväl <3

fredagen..

Publicerad 2008-10-19 20:35:35 i Allmänt

Kom på att jag skulle skriva om fredagen också ;P

Jag och Nantke satt i rökrummet när det kom 2 lite äldre killar och frågade om dom fick sätta sig vid oss. Vi sa att det kunde dom så dom satte sig ner och frågade vad vi gjorde i Finland och hur gamla vi var. Vi förklarade att vi var 19 och jobbade som au pair:er (heter det au pair:er??). Den ena killen sa att han hade jobbat som au pair i Sverige och sa att det var det värsta han gjort. Vi sa att vi trivdes med våra jobb, men han fortsatte säga att det var skitjobb. Men vi sa att det tyckte inte vi :P Sen så frågade vi vad dom hette, hur gamla dom va och vad dom jobbade med. Den ena hette Miko, var 28 år och jobbade på ett medicinskt företag. Då sa jag att det gjorde han som jag bodde hos också.

Miko - Va hette du sa du?
Jag -  Linda.
Miko -  MEEN JAG KÄNNER DIG!

Jag fattade inte så mycket där en stund, men sen förklarade han att han jobbade tillsammans med Reima som jag bor hos. Så han har hört jättemycket om mig. Han tyckte det var jätteroligt att träffas, jag tyckte inte det va lika roligt eftersom att vi träffades på en bar. Det är ju inte det att jag inte vill träffa Reima och Karos vänner. Det är bara det att jag vill inte träffa dom på min lediga dag, när jag sitter på krogen och dricker. Inte så lyckat första intryck.

Sen så frågade dom om vi hade några finska pojkvänner, det sa vi att vi inte hade. Så då sa dom att dom skulle fixa det till oss, dom var bara tvugna att veta om vi var normalsexuella, haha vilka jävla finnar :P
Dom skulle vidare till Börs och så sa dom att om vi kom dit så skulle vi spara första och sista dansen till dom.
Vi stannade kvar på Edisons ;P

Söndag 21:21

Publicerad 2008-10-19 20:21:42 i Allmänt

Upptäckte nyss att mina cigg nästan var slut, så det vart att springa till kiosken. Kom dit 5 minutar innan  det stängde, men jag hann ju iallafall få mina marlbro light :) Tänk om jag hade kommit försent? Hemska tanke.. Men jag klarade det :)

På fredag kommer pappi och hämtar mig sen ska vi till Haapajärvi :) Lillebror kommer också :) Mysigt, jag saknar dom jättemycket <3 Så blir det en hel helg med dom och massa andra släktingar hemma hos farmor :) Sen antagligen sova i Järvelä på söndagen och sen tillbaka till Åbo på måndagen :) Mys, mys :)

Har bokat biljetten hem också :) Lite väl tidigt att boka hemresan till jul redan nu kanske, men vafan då är det ju gjort.
Ska tillbringa julaftonsmorgon på en båtjävel, men det är smällar man får ta. Eftersom att jag får vara hemma tills efter nyår så tänker jag inte klaga.

Nu ska jag nog koka lite te och ta mig en cigg :)
Puss på er <3

Söndag :)

Publicerad 2008-10-19 16:15:09 i Allmänt

Karo ringde precis :) Dom skulle köpa med sig pizza hem, gottit :) Vet inte riktigt vart dom har varit, dom var iallafall inte hemma när jag vaknade. Nej nu ska jag ta mig en cigg innan dom kommer. Sen ikväll när jag orkar så ska jag skriva lite om fredagen ;P

lugn kväll ..

Publicerad 2008-10-18 21:12:29 i Allmänt

Jobbar ikväll , Karo & Reima är ute och ungarna sover redan. Så det finns inte så mycket att göra. Det är alldeles för tyst i lägenheten när grabbarna sover. Gjorde iallafall lite nytta och började färga håret, så nu sitter jag bara och väntar på att jag ska få skölja ur det :) Hittade en bag in box i kylen , GOTTIT :) Så jag tog mig ett glas ;P

det borde finnas fler som gustav..

Publicerad 2008-10-16 00:00:55 i Allmänt

fler som Gustav Svensson menar jag :) I svensson svensson, vet du? Men iallafall, fler som han skulle det va, tänk va roligt att känna en sån person. Kanske inte alltid men ofta. Men jag tycker nog att dom gamla avsnitten är bättre :)

-Varför måste du alltid bli så här på alla fester gustav?
-Jag är svensk och i sverige måste vi dricka sprit för att ha roligt det är tekniskt bevisat!

Nej nu ska jag sova, Natti Natti :)

äckelpäckelfinska!

Publicerad 2008-10-15 15:14:29 i Allmänt

Får panik på finskan.. Ska översätta ett recept, går inte så jävla bra om ni undrar. Så om det är någon som vet vad "rumstemperatur" eller "låt svälla i 5 minuter" är på finsk så kan ju den höra av sig till mig. Jag vet ju att det är ganska bra att kunna läsa recept och så, men just nu behöver jag lära mig prata ordentligt, inte läsa recept. Jag säger inte att läxan är onödig, men just nu är det överkurs. Hela kursen är för svår för mig, steg 2 är inte vad jag behöver just nu. Jag vill ha steg 1. Eller helst av allt bara vakna upp imorgon och kunna allt. Det vore väldigt skönt! Ska dessutom göra ett test på finska kursen idag, jag har redan sagt till läraren att det kommer gå åt helvet för min del. Äckelpäckelfittfinska!

Nej blir bara mer o mer förbannad ju mer jag tänker på det, bäst att sluta kanske.

ta dig i kragen flickfan!

Publicerad 2008-10-13 22:42:17 i Allmänt

Nej för en gångs skull så stör jag mig faktist inte på någon. Inte vad jag kan komma på just nu iallafall så det är väl bäst att sluta tänka på det ;P Nej, nu pratar jag faktist om mig själv. Borde ta mig i kragen och fundera på hur det är jag vill ha det. Egentligen så är det väl inte så viktigt vad dom man umgås med håller på med, eller? Vet faktist inte. Så länge jag vet vart jag själv står så borde väl det räcka eller? För jag vet verkligen vart jag står i det här läget. Jag är ANTI, så anti man kan bli. Jag försöker iallafall vara så anti man kan, men om man tittar på mitt umgänge så kanska jag inte är så anti? Kan jag vara anti fastän att dom inte är det? För jag vill vara anti, anti som den griniga gubben som frågar efter leg när jag ska köpa öl, anti som en finsk gammal kärring. Så anti vill jag vara, jag försöker. Men räknas det som anti om man bara ser till sig själv men skiter i andra?

Jag skulle behöva alexandra här just nu, hon skulle säga att det inte gjorde något, så länge jag visste vad jag själv tyckte om det hela. Hon skulle få mig att må bättre över detta. Det skulle inte kännas fel om hon bara var här och talade om att det inte gjorde någonting.

-Men egentligen, mest av allt, så skulle jag behöva sis. Jag tror inte att hon skulle säga något av det jag egentligen ville höra. Jag tror inte att hon skulle sopa nåt under mattan. Men jag tror starkt på att hon skulle ha rätt. Det skulle hon. Hon skulle veta vad jag borde göra. Men vad jag borde göra och vad jag kommer göra, kanske inte blir samma sak? Jag har ingen aning, och jag orkar inte tänka på det just nu iallafall. Jag saknar min storasyster. HON ÄR BÄST! <3

<3

Publicerad 2008-10-13 22:25:47 i Allmänt

Är otroligt stolt över min babe :) Hon gjorde sin första dag på sitt nya jobb idag, grattis till henne :) Och jag struntar i vad alla andra säger, jag tycker att det är COOLT att jobba på tåget! Sen att man får åka första klass, det är ju fan glammigt :)
Så, grattis Alexandra "CP-Fido" Gunnman, till jobbet på SJ <3

helgen :)

Publicerad 2008-10-12 22:21:23 i Allmänt

Helgen var mysig, riktigt toppen faktist :)

Fredag:
Eftersom att jag och Tanja var ute och firade att jag hade varit i Finland i två månader på torsdagen, med massa pizza & redbull vodka, så stannade jag hemma på fredagen. Men det var mysigt, biff och rödvin med familjen satt inte helt fel. Rätt skönt att bara va hemma och chilla ändå :) Dessutom visste jag att på lördagen skulle det bli party så det va lika bra att ta det lite lugnt, även om det slank ner några öl :)

Lördag:
Mötte brudarna på stan vid 5 sen drog vi till Alko och handlade massa gott :) Kosken cranberry är som godis, sen vart det lite kosken apple, gin, bärs, vodka och en flarra rödvin :) Drog och satte oss vid ån, snacka lite och drack :) Vi såg antagligen ut som hemlösa alkisar när vi satt vid ån och drack, men vafan vi bjuder på det ;) Nästa stopp var hesburger, sen tillbaka till ån och drack upp det som fanns kvar :) Efter det drog vi till klubbi och tog det rätt lugnt med lite bärs, men när jag och Nantke var ute och rökte träffade vi massa folk som var på karoekebaren så vi drog dit istället. Lyssnade på när grabbarna sjöng karoke och hade mysigt, dock kosta en jävla redbull vodka 9 euro, fast det märkte vi inte förrens vi hade köpt 4 stycken, men pengar är till för att slösas, right? Bestämde oss iallafall för att dra vidare till Börs med grabbarna, men det var så jävla lång kö där och det orkade vi inte så vi drog till Edisons istället..
Väl där slank det ner några drinkar till, som vi som tur var inte behövde betala själva ;) Gin cranberry, gottit gottit :)
Jag och Nantke tröttna dock på sällskapet och på att DJ:n hade sugig musiksmak och vägrade spela nån av låtarna vi bad han spela. Så vi tacka för drinkarna och drog och satte oss i rökrummet :P Där träffade vi massa mysiga människor, och sen vart det efterfest hos Kari :) Klockan vart halv 5 och jag orkade inte gå hem för det va svinkallt och jävligt långt så jag skicka iväg ett sms till familjen och så sov vi hemma hos Kari istället för att dra hem ..

Söndag:
Hade ställt alarmet på halv 10 för jag va tvungen att komma hem i tid för jag skulle till köpcentret med äldsta killen. Satte oss på balkongen med kaffe och cigg och tyckte allmänt synd om varandra eftersom att vi var bakis, men det är smällar man får ta :) Klockan hann dock bli 2 innan jag pallrade mig hemåt, och det va jävligt långt att gå men som tur var ringde Alexandra och höll mig sällskap :) Det vart dock ingen tripp till köpcentret, satt i en och en halvtimme och väntade på en bussjävel som aldrig kom. Så det var bara att traska hem igen, då var jag jävligt bitter eftersom att då hade jag inte behövt ställt alramet utan hade kunnat sova vidare, det hade behövts :P

Som sagt var helgen väldigt mysig :) Och jag fick till o med en present <3 En halsduk, turkus fotbollslags-halsduk. Fan nu måste jag börja titta på fotboll också :P Men den är söt :)

Snart kommer pappi också , jag saknar han <3

Dom kallar mig modig, jag kallar mig korkad!

Publicerad 2008-10-07 18:30:33 i Allmänt

När jag tog jobbet i Finland kallade dom mig modig. Dom sa att det krävdes stake för att  bara packa väskan och flytta till ett annat land. Till en stad där man inte känner nån. Till ett språk man inte kan. Dom kan kalla mig modig om dom vill. Men när jag nu sitter här efter snart två månader vet jag inte om modig är rätta ordet. Jag skulle snarare säga korkad.
Till ett annat land, en stad där man inte känner någon, utan att kunna språket. Utan att kunna språket!
Ja, korkad är ordet jag skulle använda, inte modig, korkad.
Som ni kanske förstår håller jag på med finska-läxan, den är nästan klar. Så svår var den kanske inte egentligen, men det är ett komplicerat språk. Om det åtminstone lät rätt, men det låter ju mer rätt när det är fel än när det är rätt.
Innat kommer jag se lainen svepa förbi ögonen när jag ska sova. lainen lainen lainen lainen...

Korkad är rätta ordet, nu ska jag göra klart skiten och hoppas att nåt går in i huvudet iaf.

tisdag ..

Publicerad 2008-10-07 15:23:47 i Allmänt

Ny vecka igen. Tiden går alldeles för fort. Två veckor kvar tills pappi kommer och jag har inte köpt nån present än.. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, eller jag har ju massa ideer men jag hittar ju inget av det jag vill köpa.. Han ska allafall få en finsk hockeytröja, dom finns att köpa där vi har au pair-träffarna.

Helgen var mysig. På fredagen var jag ute med Tanja och drack bärs :) Sen på lördagen firade vi lillkillen på Aurora, 
4-rätters middag satt inte helt fel efter fredagens öldrickande. Riktigt gottit faktist :) Sen på söndagen var det barnkalas för släkten.

Hade egentligen tänkt ha picknick med grabbarna idag men jag tror jag har feber så vi stannade inne istället. Ikväll ska jag jobba längre, har slutat nu, men dom ska bort kl 6 så då blir det jag och minstingen som ska vara hemma. Kanske ska baka en kaka? Det tycker han är roligt, och då kommer han ju bort lite från tv-spelet iaf.

På torsdag är det barnkalas här, så då blir det nog fullt upp. Tema Mexico, piniatan är beställd. Haha, jag vill också slå på en piniata.. Undra om jag ska beställa en till pappis födelsedag? Nåt att fundera på.

Har tyvärr inget roligare än det här att skriva :P
Nu måste jag göra min finska läxa, det du. Trodde jag skulle slippa läxor efter studenten, men tjii fick jag.

fredag :)

Publicerad 2008-10-03 16:22:02 i Allmänt

Då var det fredag igen då :) En vecka sen jag var hemma nu, tiden går fort. Det var skönt att vara hemma , men det var skönt att komma tillbaka också :)

Bakade med minstingen idag, han fyller år imorgon så vi gjorde en glasstårta. Den tog fan flera timmar att göra, men det blev ju iallafall fin:D

Ikväll ska jag till stan och möta Tanja :) Träffade henne på au pair-träffen förra veckan. Det blir nog mysigt. Ta några bärs med någon som inte pratar finska ska bli trevligt :D

Snart kommer pappi också, eller ja, det är väl tre veckor kvar, men iallafall. Han fyller 50 :) Nån som har förslag på någon bra present??

Nej nu ska jag duscha, sen käka lite och göra mig iordning
Ha så kul ikväll! Det ska jag ha :)

:/

Publicerad 2008-10-02 22:53:21 i Allmänt

Då för några helger sen när polisen kom när vi satt i parken och frågade om vi hade hört någon som ropat på hjälp.
Det var någon som hade trillat i ån då. Han flöt upp till ytan för några dagar sen. Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är sorgligt, jag kände ju honom inte, men iallafall. Tänk om vi hade kommit tidigare? Tänk om vi hade sett honom? Tänk om vi hade kommit tidigare och hört honom men inte sett honom?
Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade hört en männsika ropat på hjälp men inte sett den så att jag hade kunnat hjälpa. Tänk att höra någon ropa på hjälp och sen veta att han dog? För även om jag vill tro att vi hade kunnat hjälpa honom om vi kommit tidigare så är ju chansen betydligt större att vi inte hade sett honom och därför inte kunnat hjälpa honom. Det hela känns så sorgligt på något sätt. Även fast jag inte visste vem han var. Om det inte vore för alla lappar som har suttit uppe i stan där det stått att han varit försvunnen så hade jag inte ens vetat hur han ser ut.
Hela ån har förlorat sin charm. Rätt patetiskt att tänka att ån har förlorat sin charm när någon har dött där. Som att det vore synd om ån istället för han som dog? Men jag kan inte hjälpa det. Massa tankar bara snurrar runt i skallen. Men egentligen är jag ganska glad att vi inte kom dit tidigare, med tanke på att vi säkert inte hade sett honom. Jag skulle inte vilja höra hans rop på hjälp eka i mitt huvud. Men medans vi satt där och skrattade, så höll han antagligen på att sjunka till botten. Vi hade ju trots allt suttit där i en halvtimme. Och poliserna var ju förvånade över att vi inte hört något så larmet kan inte ha kommit särskilt långt innan vi kom dit.
Det är bara så sorgligt.

uppdatering.

Publicerad 2008-10-02 19:45:12 i Allmänt

Har inte bloggat på ett tag nu.. Det är inte det att jag inte haft något att skriva, jag har bara inte orkat..
Förra veckan var jag på första Au pair-träffen, det var jättekul! Tyskarna var inte alls så läskiga som jag trodde, faktist så var dom riktigt trevliga :)


Var hemma i hfs i helgen också, det var mysigt ^^
Fick utegångsförbud av lillebror, och eftersom att jag hade saknat honom så stannade jag faktist hemma på lördagen. Var och shoppade med honom på konsum, yeeahh. Två filmer till han, två till mig och sen massa godis. Riktigt mysigt hade vi, gluggen och jag :) Det är lite svårt att lämna han bara, han förstår ju inte att jag måste åka tillbaka till finland eftersom att det är mitt jobb.


Båtresan var rolig :) Dom jag festade med på torsdagen skulle också åka tillbaka till Finland på söndagen så det var skönt att känna lite folk. Dock festade vi inte lika mycket på söndagen eftersom både dom och jag skulle jobba på måndagen. Men några öl vart det iaf. Man vill ju inte bli sjösjuk, och bästa sättet att inte bli det är tydligen att dricka öl har jag hört från en säker källa :P


Mamma hade saknat mig jättemycket, det märktes på hennes fina kommentarer;

Jag: Mamma kan jag få en röka, mina är i bilen?
Mamma: Jaha, nu är hon hemma igen nu blir det dyrt!

Mamma och mormor pratade om att sis skulle på erotikmässa i Karlstad.
Mamma: Ja, det är väl mina ungar som hittar på sånna där skit, hon den där(pekade på mig), den ungen va så full så hon höll på att inte komma av i sthlm. Sen när vi kommer till hamnen så sitter hon där på en bänk och röker fortafarande helt halojig. Det är mina ungar det!

Jag och Poniz hade raptävling ute på gården.
Mamma: NEJ fy fan! Jag fick med mig fel ungar hem från BB.
Jonte: Annica jag är din son.
Jag: FY FAN!

Pappa hade också saknat mig, men hans sätt att visa det var inte samma som mammas. Han sa ingenting om min piercing, INGENTING! Och sen när jag visade min tatuering så san han att den va fin. FIN? Jag undrar vad som har hänt med honom, jag gillart, men min pappa tycker inte att tatueringar är fina. Nåt har hänt.

Skiver mer sen..

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela