lindatormanen

Dum Spiro Spero

måndag, kväll.

Publicerad 2011-02-28 23:26:08 i Allmänt

Det blev ingen skobeställning. Råkade glömma bort mig och kollade banken istället för ketchupflaskan. Oerhört korkat gjort.

För dom som undrar så står väskan kvar där den stog för några dagar sen. Jag ska ta tag i det snart. Kanske imorrn. Men det är tungt. Lever på att inbilla mig att det bara var för några dagar sen jag var där. Och det är lättare att hålla den inbillningen kvar om jag får ha väskan packad på golvet. Så det har jag.
Fast om man saknar någon så kan man ju även lyssna på deras spellistor på spotify. Får nog göra det en skvätt.
Att jag håller på att förvandlas till en sån där som är kär och fjantig ska vi inte tala om. Håller på.. Där ljög jag nog. Det är försent. Jag är en sån där töntig tjej som ringer till pojkvän från jobbet och gråter för att jag saknar han. Moget, moget. När fan hände detta?

måndag

Publicerad 2011-02-28 13:15:25 i Allmänt

Det är helt ok att ha en dålig vecka. Helt ok. Det är också helt ok att börja måndagen med att beställa kläder för en tredjedel av det som ska kallas ekonomi och tro att man ska bli på bättre humör då. Som sagt helt ok. Kan överleva resten av månaden på makaroner och ketchup. Bara nu inte ketchupen tar slut. Då har vi ett problem.
Nu ska jag ta ut busan på en promenad sen är det dags att rycka upp sig och pallra sig iväg till jobbet.
Risken finns att jag beställer hem några par skor ikväll. Men måste nog kolla hur mycket det finns kvar i ketchupflaskan först. För säkerhets skull liksom.

söndag

Publicerad 2011-02-27 15:54:24 i Allmänt

Om man packar upp så är det samma sak som att erkänna för sig själv att man faktiskt har kommit hem igen. Så därför står väskan fortfarande packad på golvet. Det är bara några saker som jag inte har klarat mig utan som jag har tvingats plocka upp. Resten ligger kvar. Smutstvätten också. En skvätt äckligt kan man kanske tycka. Jävligt äckligt om man tänker efter. Men det gör jag inte. Jag låter den stå kvar där och låtsas om att jag inte har kommit hem än. Så det så!

fredag

Publicerad 2011-02-25 18:53:39 i Allmänt

Veckan rullar på, egentligen har den gått ganska snabbt men samtidgt känns det som om söndagen var för evigheter sen. Lekte sambo i några dagar förra veckan och vi spenderade dagarna med att göra det vi gör bäst, dvs dricka öl och kedjeröka. Men dagarna gick för fort. Det gör dom jämt.
Den här veckan har jag iallafall haft praktik så dagarna rullar på och jag försöker tänka på annat än hur mycket jag saknar honom. Ibland går det dåligt men oftast går det inte alls.
Idag har jag iallafall varit i skolan och gjort prov i medicinsk grundkurs. Skickade iväg Linda för att köpa några depressionsöl och en skvätt sprit åt mig eftersom att jag kände att det gick rätt åt helvete. Men guess what? Jag klarade det! Det firar vi med redbull-vodka tills vi spyr tycker jag! Ska bara invänta fröken Madsen och att redbullen ska kallna!
pusshej!
det finns en risk att jag uppdaterar senare över hur jävla grym jag är som klarade provet och hur mycket jag saknar kaospojke. det finns en risk för det..

<3

Publicerad 2011-02-15 03:53:25 i Allmänt

Har firat alla hjärtans dag genom att vrångdricka med fröken Madsen. Min är för långt bort & hennes är inte hittad än. Men egentligen så är inte min för långt bort. Det är dom andra som tycker att han är det. Själv är jag bara nykär, så för mig vore en kvart för långt bort. Men iallafall. Låten från igår går fortfarande på reapet. Jag saknar. Men imorgon är jag där. Då är allt bra. Jag gillar han. Jag står ut med han. Han står ut med mig. Förutom när jag dricker billigt rödtjut. Då hatar han mig. Och älskar mig. Efter dom första klunkarna är jag det bästa han vet. Efter några klunkar till så hatar han mig. Efter för många klunkar billigt rödtjut så hatar jag mig själv med, så det gör ingenting. Men imorgon hemma hos han, så är bärsen redan på kylning & det finns inget billigt rödtjut i närheten, så just då kommer vi avguda varann. Jag saknar. Och timmarna till imorrn verkar alldeles för långt bort. Så därför ska jag reapeta tjutlåten en sista gång och sen gå och lägga mig.
God natt!

men fan vad jag behöver dig här nu ikväll..

Publicerad 2011-02-13 22:43:01 i Allmänt

Eftersom att jag inte har bloggat på hur länge som helst så kanske ni tror att ni ska få en rapport av hur mycket intressant som händer i mitt liv och varför jag inte har haft tid med bloggen. Där gick ni på en nit.

Men jag kan tala om att jag har varit på jobbet idag. Vi spelade bingo. Jag satt och stortjöt. Till en låt. Den går på reapet här hemma nu. Medans jag dricker öl. Jag saknar. Det är långt. Jag ska reapeta låten lite till och gråta en skvätt.
Det var allt.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela