lindatormanen

Dum Spiro Spero

Leopardmönstrat <3

Publicerad 2009-01-31 16:53:00 i Allmänt

Tänkte bara tala om för er att dom hade leopardmönstrade toalettsitsar på Zanzibar. Så nån gång, när jag är jättefull, så ska jag sno en toalettsits därifrån. Lite äckligt, men dom är ju så fina.

Tell them its me who make you sad

Publicerad 2009-01-31 16:10:28 i Allmänt

Nu är jag i Masku. Väntar på att Nantke och Joni ska komma, dom skulle bara hem till Joni och lämna bilen. Hittade en öl här som var min. Det smakar bra,även fast att den är varm. Jag borde  verkligen ha lärt mig av mina misstag.
Men NEJ, fastän att jag redan var full så skulle vi absolut shotta Tequila igår. Typiskt. Det känns inte så bra idag. Speciellt inte eftersom att mina leggins gick sönder igår. Typiskt. Trillade hela vägen hem. Det var för mycket is på vägen och alldeles för mycket alkohol i kroppen.

Lyssnar på Fairytale gone bad.
Jag är kär i den låten.
Den påminner mig om Eskilstuna.
Jag längtar dit.
Jag längtar hem.

Full, fullare, Linda?

Publicerad 2009-01-31 02:47:43 i Allmänt

Linda är full.
Linda har precis koomit hem frpn krogen.
Linda urskäktar eventulla stavfel.
Linda har trillat mellan 10 till 20 gånger på vägen hem.
Linda har förstört sina leggins som hon fick av sin pappa i julklapp



Linda säger godnatt

So dance, fucker dance!

Publicerad 2009-01-30 18:50:31 i Allmänt

Hemma från stan.
Bärsen är öppnad.
Sminkningen är klar.
Allt som fattas nu är skjutsen.

Men den kommer. Om 10 minuter. Det kommer bli en lyckad kväll, det känner jag på mig.
Det är Tuomas födelsedag idag :) Grattis :) Ikväll blir det Zanzibar. Dom har rökrum. Helt perfekt, det är som upplagt för en bra kväl.

SKÅL på er!

You better die young

Publicerad 2009-01-30 13:57:11 i Allmänt

Jag antar att dom gillade milkshaken, den försvann iallafall väldigt fort. Det var ju tur det, för förra gången när vi gjorde chokladmilkshakes så tyckte dom att det var jätteroligt. Dom tog massvis med kort och ringde sin mamma och pappa och berättade vad vi hade gjort. Men dom drack dom inte. Jag tror inte ens att dom smakade på dom. Jordgubbar går tydligen hem bättre än choklad hos dom här grabbarna.

Just nu sitter grabbarna i min säng och kollar på Carton Network och jag sitter bredvid med datorn i knäet. Lite mysiga är dom när dom är på mitt rum. Dom är så lugna när dom är här inne om man jämför hur dom är annars, Dom kanske borde vara på mitt rum oftare?

Snart ska jag till stan med lillkillen. Han ska köpa fanta och jag ska köpa kläder, och present tillTuomas.
Sen ska vi möta Nantke och köpa tårta :) Jag  antar att lillen kommmer bli avundsjuk då eftersom tårtan är till Tuomas så han lär väl få en munk eller något i den stilen. Sen ska jag skicka in Nantke på Alko för jag vill inte gå och köpa öl med en sexåring, det tycker jag inte är så passande. Faktist. Så det får hon göra. Så kan väl vi kolla på leksaker eller något så länge.
Dock kanske inte det är sån bra idee för då vill han väl ha något? Det märks vad som händer.

Men nu lär jag hoppa in i duschen och vänta på att pappan ska åka till affären med den äldsta så att vi kan ta bussen in till stan sen.


Klasse Kock

Publicerad 2009-01-30 13:13:05 i Allmänt

Nu är båda grabbarna hemma. Så nu ska vi göra milkshakes, eller dom tror att det heter jordgubbsdrink, men vafan det är ju lättare att säga jordxgubbsdrink än att komma på vad milkshake heter på finska.
Förövrigt så är receptet från Klasse Kocks kokbok, det är fränt!

Lunarstorm

Publicerad 2009-01-30 13:09:27 i Allmänt

Kommer ni ihåg när man tog bort en vän på lunar när man var arg på han/hon?
Eller när man la till honom henne som vän igen istället för att säga förlåt?
Det  gör jag.
Det var så lätt då, man behövde bara gå in på lunar för att se vilka man var vän med.
Och vilka man inte var vän med.
Nästan ingen av mina vänner använder sin lunar längre.
Hur ska jag tolka det?

Kära Lotta Fors

Publicerad 2009-01-29 20:45:53 i Allmänt

När jag var hemma i Hfs så lurade du i mig att köpa hårfärg. Sen sa min mamma att man inte kunde göra slingor med den.
Så där gick jag på en nit. Men vet du vad? Jag är inte bitter över det. Så du kan gå hem till min mamma och hämta den hårfärgen, så får du den av mig. Var så god!

Ps. Jag menar inte att du har fult hår ;)

Dilemma

Publicerad 2009-01-29 18:03:02 i Allmänt

Jag är uttråkad.
Jag är för trött för att orka göra någonting.
Jag är i stort behov av nya kläder.
Jag orkar inte gå till stan.
Jag orkar inte hålla mig vaken.
Jag vill inte sova.
Jag vill gå på promenad.
Jag orkar inte gå på promenad.
Jag är sugen på choklad.
Jag får inte pengar förrens imorrn.
Jag vill ha öl.
Jag måste vänta tills imorrn.

2 bad boys, please!

Publicerad 2009-01-29 14:15:48 i Allmänt

Igår var jag ute med Nantke :) Började kvällen med att  kolla efter kläder till helgen, dock hittade vi inget. Så egentligen borde jag gå ut ikväll efter att jag har slutat. Jag får se om jag orkar.

Efter att vi hade kollat kläder så gick vi och mötte upp  lite folk för att ta en fika. Dock var fiket vi skulle till kombinerat fik/pub så då verkade ju en öl mycket mer lockande än en kaffe. Dock var det inte ett så bra ställe, om  man inte är hippie för då trivs man säkert där.

Så vi drog vidare till Forte, pratade om bad boys och drack drinkar som hette Big Boys. Efter några drinkar blandade Nantke ihop vilket det var vi pratade om och vilket det var vi drack. Så hon gick fram till bartendern och frågade efter 2 bad boys, när han inte började blanda drinkarna åt henne direkt så sa hon please också. Bartendern flinade åt henne och frågade om hon ville ha 2 Big Boys, jag stog bredvid och kunde inte sluta skratta :)

Kom hem runt 2 och somnade direkt. Vaknade klockan 4 av att jag höll på att frysa ihjäl så jag satte på mig massa mjukiskläder så  att jag kunde sussa vidare. Vakndade vid 8 igen av att dom höll på att borra ute i gången, jag vet inte riktigt vad det är dom håller på med men om dom inte är klara med det snart så kommer jag bli tokig. Lyckades dock somna om igen men sen så ringde pappa och väckte mig så då var det lika bra att gå upp :)

Just nu sitter Roope på mitt golv och kollar på Carton Network medans jag sitter vid datorn. Deras tv har gått sönder så jag  sa åt han att han kunde kolla på mitt rum. Men nu ska jag ta mig lite kaffe och ringa mamma och sen ska jag försöka göra lite nytta. Vi får väl se hur det blir med det.

uppdatering..

Publicerad 2009-01-27 20:54:39 i Allmänt

Har inte bloggat på över 3 veckor. Men jag ska försöka skärpa mig. Under dom 3 veckorna har jag varit hemma i Sverige 2 veckor. När jag åkte hem till Sverige så såg jag en hora på båten. Det tyckte jag inte var så mysigt alls, så jag ringde Alexandra men hon skrattade bara åt mig. Så jag ringde mamma istället, hon var ett bättre stöd. Det  var faktist en riktig hora, hon och hennes "kund" satt nämligen 2 meter ifrån mig i rökrummet. Dom trodde väl att jag inte fatta svenska men där gick dom på en nit! Om ni undrar hur det gick för henne så såg jag henne bli dissad av en, men gå iväg med 3 så det var väl ändå en ganska lyckad kväll. Elller jag vet ju inte vad medeltalet är på en kväll, men 3 är väl ändå ganska lyckat eftersom hon bara åkte till Åland, eller vad tycker ni?

Ja ja, nog om prostution på Viking Line.
När jag var i hfs kom Tuomas, Nantke och Joni och hälsade på mig :) Vilken lycka, det var bara över dag, men ändå :D
Annars var det ganska skönt att vara hemma.
Men det var lika skönt att komma tillbaka till Åbo igen.
Nästan lika skönt iallafall.
Jag är inte säker.

Nu blev jag otroligt röksugen, så jag återkommer senare.
Förövrigt kissade Tuomas hund på min halsduk i helgen, om ni ville veta.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela