lindatormanen

Dum Spiro Spero

onsdag

Publicerad 2011-03-30 16:40:22 i Allmänt

Pengarna kom in på kontot den här månaden också. Sen försvann dom fortare än kvickt. Den här månaden också. Jag har trillat omkull. Det fick mig att hata vintern ännu mer. Nu vill jag har vår. Jag är trött på fula vinterskor som ändå är för hala och inte håller värmen. Jag vill ha på mig pumps. Min mamma säger att jag inte kan glida omkring i pumps när jag har hund. Min mamma verkar inte veta om att det finns gånger då jag går ut utan hunden. Men det gör jag. 

Jag har bestämt mig för att göra klart alla förbannade inlämningsuppgifter och sedan fira med att unna mig några dagar i ett annat land. Nu tror ni kanske att jag ska åka till ett varmt ställe och dricka paraplydrinkar, men det ska jag inte. Jag ska till åbo, till sjunde, till dubbeltrubbel. Jag ska glida omkring i pumps i Finland. Bella får inte följa med, men det får pumpsen. Nångång i framtiden ska vi flytta dit. Jag och min hund. Vi klarar oss bra själva hon och jag. Vi behöver ingen kaospojke. Vi är ett fucking dreamteam hon och jag!

Det finns dom som har det värre, därför ska jag sluta tycka synd om mig själv. Jag ska ta två alvedon och skicka in några inlämningsuppgifter!

tisdag

Publicerad 2011-03-22 16:34:06 i Allmänt

Sitter hemma hos mamma och väntar på att lillebror ska komma hem. Han ska få det ärofyllda uppdraget att fixa hem en film till mig som jag behöver till ett skolarbete. Tydligen är slutdatum satt för att alla uppgifter ska vara inlämnade den 25 maj. Jag har 25 uppgifter och ett fältarbete kvar. Yippie! Hur fan lyckas jag jämnt? Allt ska tydligen göras i sista minuten. Dock är det ganska skönt ändå. För dom känslorna som inte kunde dränkas av det billiga rödtjutet, dom ska fanimej begravas under skolarbete! Så det så!
Men trots att det är ganska många uppgifter kvar så tror jag faktiskt att jag kan lyckas. I juni ska jag vara undersköterska, så är det bara! Ska ge mig fan på det här nu.
Jobb onsdag till söndag iallafall :) Ska jobba med Sofia på fredag så tanken är väl att vi ska grädda ett stort lass med våfflor :) Nu ska jag ta en kopp kaffe med mamma och ivänta lillebror.
Det börjar bli bättre nu. Det är fortfarande inte bra. Jag saknar fortfarande. Det känns lite läskigt att jag inte vet om vi någonsin kommer ses igen. Men jag har insett att jag gjorde allt jag kunde. Jag gjorde allt för han. Men det räckte inte. Men jag vet iallafall om jag fick göra om det så skulle jag inte göra någonting annorlunda. Jag gjorde mitt bästa men det räckte inte.

fredag

Publicerad 2011-03-18 22:38:50 i Allmänt

Om man tycker synd om sig själv så är det helt ok att beställa hem grejer för över 2000 även fast man vet att man egentligen inte har råd. Helt ok. Bara så att vi är överens om det. Det är ok. Helt ok.
Sen borde man ju egentligen dra i sig det där vinglaset, ta en cigg & gå och lägga sig. Det är vad man borde göra. Får väl se hur det går med det.
God natt. Kanske. Vi får se.

torsdag

Publicerad 2011-03-17 22:07:56 i Allmänt

Jag skiter i hur många fiskar ni påstår att det finns i den där förbannade sjöjäveln.
Jag saknar honom.

Förövrigt har min blogg blivit en jävla gnällblogg. Men jag uppdaterar ju iallfall.
Och även om det inte är någonting att gråta över så är det så här jag känner mig.
Gnällig. Gnällig och tom.

onsdag

Publicerad 2011-03-10 00:14:41 i Allmänt

Det går inte. Det går inte alls. Tvingade mig själv att titta på tv ett par timmar idag. Fläkten ropade. Men jag var tvungen att komma därifrån. Halsen börjar säga ifrån. Men helst av allt skulle jag sitta under fläkten och kedjeröka och dricka billigt rödtjut hela dagarna. Men det funkar inte så. Jag borde rycka upp mig. Jag måste. Men det går inte. Egentligen skulle jag väl skriva den här skiten på facebook, folk på facebook älskar när andra mår piss. Det är väl antagligen därför jag inte skriver det där, varför ska dom må bättre över sig själv när jag mår så här?
Men mest av allt så skäms jag. Det finns folk med riktiga problem och här sitter jag och tjuter för att jag har blivit dumpad. Vafan är det för fel på mig? Jag skäms. Men samtidigt tycker jag så förbannat jävla synd om mig själv. Jag orkar inte ringa er nåt mer nu. Jag orkar inte älta det här för er. Jag orkar inte träffa någon. Det ni säger verkar inte viktigt. Ingenting är viktigt. Jag skäms. Förlåt. Bella lider antagligen också. Men jag är så trött. Jag tycker så synd om mig själv. Och mitt i allt så skäms jag. Jag lovar er. Jag ska aldrig mer bli kär.
Tack och lov så är det folk som är sjuka, vilket betyder att jag får jobba. Är det nåt som kan rädda mig så är det jobbet.

i am coming home?

Publicerad 2011-03-08 20:40:50 i Allmänt

Vid lönehelgen (läs lånehelgen) har jag planerat att lämna hålan för ett par dagar.
Jag ska spendera min helg med en person som inte vet och inte bryr sig har jag tänkt. Anledningen till att hon inte vet är för att hon inte får veta, det blir för komplicerat då och eftersom hon inte vet så bryr hon sig inte. Har planerat att dricka alldeles för mycket tequila och för många rock n roll bitch på forte. Har även planerat kvalitetstid med ungarna från sjunde. Borde dock planera hundvakt om det ska bli nånting av det hela. Men jag tror att det är det här jag behöver. För mycket alkohol, människor som inte bryr sig och mina underbara saknade dubbeltrubbel.
Det kan bli problem också. Men dom tar vi då. Helst struntar vi i dom.

tisdag

Publicerad 2011-03-08 18:26:51 i Allmänt

Det är tydligen internationella kvinnodagen idag & fettisdagen. Kunde inte bry mig mindre om nåt av dom. Men dom på tv:n bryr sig, så därför firade dom internationella kvinnodagen imorse med att prata om hur mycket skit kvinnor snackar om varandra, vad avundsjuka kvinnor är när det går bra för en annan kvinna sen var det även någon gubbe som började prata om elefanter, där bestämmer tydligen honorna på tal om att jämställdheten inte är vad den borde vara om ni undrade hur han kom in på elefanter. Oerhört uppmuntarande. Eller inte. Jävla miffon.
Jag är arg på hela världen. Jag tror inte att jag någonsin har gråtit så här mycket. Som grädden på moset så är jag helt slut.

förlåt.

Publicerad 2011-03-08 15:20:12 i Allmänt

Jag är ledsen för alla gånger jag har skrattat år er, jag visste inte att det gjorde så ont.

fredag

Publicerad 2011-03-05 04:38:03 i Allmänt

Egentligen så är jag emot att skriva ut allt för mycket på facebook eller bloggen. Men med tanke på att det är 3 personer som läser min blogg så spelar det ju egentligen ingen roll.
Jag har blivit dumpad. Första tanken som kommer upp i min hjärna är ju därför att jag ska göra allt som jag vet att han inte tycker om. Därför hade jag bestämt att jag idag skulle: slinga håret så att jag vart blond eftersom att jag vet att han föredrar brunetter, dricka en en baginbox med rödvin eftersom att han hatar hur jag blir efter för mycket rödvin, sätta i uttöjning, örhängen, ha på massor av halsband och armband eftersom att jag vet att han inte gillar det och sätta i piercing i läppen eftersom att han inte gillar piercingar.
Det hela slutade med att jag slingade håret blondt, kom på att jag avskyr att vara ljushårig, drack endast 5 glas vin och det fanns ingen anledning att sätta i örhängen, halsband eller armband eftersom att den förbannade slingningen drog ut på tiden så jag hade ändå varken lust men mest av alls fanns det ingenstans att gå. För jag råkar bo i världens tråkigaste håla. Piercingen hittade jag inte ens.
Som ni kanske förstår han vann, jag förlora.
Dock vet han inte om den här leken så jag bahöver aldrig erkänna att jag förlorat.
Nu ska jag vrångröka under fläkten, svepa ett sista glas rödtjut och sen har jag tänkt sova.
Om jag har tur så blir imorgon bättre än idag.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela