lindatormanen

Dum Spiro Spero

20110927

Publicerad 2011-09-27 15:35:12 i Allmänt

Nu har den där älskade jycken fått rabiesspruta & pass.
Hon skötte sig fint hos veterinären, sprutan reagerade hon inte ens på. 
Lönen har kommit & försvunnit, nästan iallafall.. 
Väntar på morgondagen när jag äntligen drar iväg några dagar igen.
1 timme bil, 4 timmar buss, 12 timmar båt & 20 min taxi.
Men sen, efter det, då är jag äntligen hos min efterlängtade kaospojke igen ♥
Nu ska jag fixa mitt cv lite sen ringa Linda och tvinga henne färga mitt hår.

Puss!

20110926

Publicerad 2011-09-26 12:04:03 i Allmänt

Imorgon ska jycken rabiesvaccineras! Det går framåt nu. Så om 22 dagar så är det fritt fram för oss att ta vårt pick & pack och flytta hem till kaospojke. Vi är nöjda, vi gillar han & han gillar oss också. 

Puss!

20110923

Publicerad 2011-09-23 12:43:32 i Allmänt

Allt. Och jag menar verkligen allt, har en förmåga att lösa sig.
För tillfället är jag en sjukt nöjd tjej! Har oroat mig sömnlös över hur mitt lilla monster ska komma till Finland. Jag och kaospojke har smitt planer, jag tar med vovve på kryssning, han möter upp och tar med henne av båten. Jag har drömt mardrömmer om hur jag gömmer den stackars hunden i bakluckan på en bil, men tullen tar oss alltid då för att hon ylar så.

Pratade iallafall med veterinären igår och det verkade inte vara så krångligt att få över henne till Finland, problemet skulle vara att få tillbaka henne till Sverige. Men för säkerhets skull skulle jag ringa finska ambassaden, hur farligt låter inte det? Har inte ambassaden hand om viktiga frågor, inte för att min vovve inte är viktig, men dom ska väl mer syssla med att få ur folk som har åkt på utlandssemester och råkat hamna i fängelse. Inte bry sig om att jag vill ha med mig jycken till Finland?
Iallafall ringde jag ambassade, det som krävdes var id-märkning, pass, rabiesvaccin och avmaskning. Inte så farligt mycket, men dock låter det dyrt.
Jag ringde tillbaka till veterinären och talade om att jag pratat med ambassaden, då nämner hon att dom där "krångliga" reglerna för att få tillbaka jycken till Sverige efter att vi varit i Finland kommer ändras efter nyår, så om jag bara håller mig i Finland tills 1 januari så ska det räcka med det vaccin som hon tar för att få åka till Finland. Inga krångliga blodprov och inge mer sprutor. 
Behöver jag nämna att jag är sjukt nöjd? Bella skulle nog också vara det om hon visste vad som komma skall ;)

När jag ändå pratade med veterinären och allt gick så bra så tänkte jag att det är lika bra att fråga vad allt det här kommer kosta. Jag var beredd på tusenlappar. Men icke. Vaccinet kostar 350 kr och passet 150 kr. Det är 500 spänn! Det är fan ingenting!

/sjukt nöjd tjej!

20110909

Publicerad 2011-09-09 21:25:40 i Allmänt

i dont hate you boy,
i just wanna save you while there's still something left to save!

Det är det vi håller på med nu. Räddar varandra. Från oss själva och från varandra.
Så vet ni. Det är inte allvarligare än så.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela