lindatormanen

Dum Spiro Spero

20120627

Publicerad 2012-06-27 22:51:45 i Allmänt

Vi har haft mamma, Tommy & Rasmus på besök! Självklart visade Finland upp sig från sin finaste sida och det regnade hela tiden dom var här "/ Dom åkte hem vid 7 imorse så idag har Åbo åter igen sett solen, fast det har ju regnat också, men iaf fint väder var det en sväng..
Har hunnit med att mysa med familjen även om det bara var 2 dagar, men tack & lov så var jag iallafall ledig :) Och igår kväll var vi ute och åt med Miros mamma & syster :) Hunnit med att visa upp lite hur vi bor, fått skjuts till IKEA :D och bastat och myst!
Fick söta vykort från syster & kusin, lite presenter och sprit :) Jag är helnöjd :) Dock tror jag mamma tycker det är skönt att vara hemma igen, men vi kommer sakna henne, kvinnan diskade ju ungefär 20 gånger på dom 2 dagarna hon var här, känner att jag måste tillägga att det inte var någon disk när hon kom hit! Men hon ville väl kanske känna sig som hemma ;)

Annat som är nytt i Finland då?
Vi har börjat köpa toapapper som man kan spola ner den där innersta hållaren, eller vad man nu ska kalla det, i toaletten. Ja, det va väl typ det, plus att vi fått en lampa till sovrummet (av mamma & Tommy ;)) och jag får över 100 euro mindre i lön än förra månaden. Big news, BIG news!

20120617

Publicerad 2012-06-17 19:41:19 i Allmänt

Idag, söndag, 2 dagar efter lön. När räkningarna blivit betalda så känns det inte som den bästa idén i världen att jag köpte schampoo för 40 euro i fredags. Men jag måste säga att det kändes som ett helt ok pris på lönedagen.

Idag känns det inte som att jag har gjort något än att städa, ändå är det lika skitigt här som när jag började. Hur i helvete går det ihop?

Egentligen så borde jag plantera lite kryddor och spika upp en tavla, men, eftersom att fotbollen börjar snart och pojkvän har fått fotbollssällskap så kan jag lata mig tills den börjar. Jag har ju faktiskt en paj i ugnen som jag borde hålla koll på :)

Vet inte om jag har något annat att informera er om så det får vara nog här.

Pusshej!

20120615

Publicerad 2012-06-15 19:05:49 i Allmänt

Eftersom att 50% av mina läsare, dvs 2 personer, verkar lite oroliga över det som blivit skrivet på senaste tiden så kan jag väl skriva något lite roligare nu ;)
Haft en underbar dag med min kära sambo idag. Åkte in till stan och käka buffé till lunch, sen gick vi och köpte en tavla, ny plånbok till mig, hårfärg och schampo för satans 40 euro. Sen gick jag till frisören men jag var smart nog att inte ta med pojkvän, även om jag tycker om att handla så vet jag att han inte står ut allt för länge med det, så honom lämnade jag i tryckt förvar på närmsta krog ;) Som vanligt så står jag inte ut med frisörer, tycker verkligen att dom är ett folkslag för sig och dom är fanimej värre än vilken ziegenare eller tiggare som helst!
Iallafall, självklart kunde hon ju knappt klippa heller, sjukt långsam och mitt pinande vart så mycket längre än vad det hade behövt att bli. Efteråt gick jag till baren med pojkvän och tog mig en stärkande drink innan vi åkte hem ;)

Nu sitter jag med blekmedel i hela huvudet, så detta får vara nog för nu för det ska snart sköljas.
Pusshej!

20120614

Publicerad 2012-06-14 20:22:03 i Allmänt

Jag vet inte riktigt vad som hände. Vem lämnade vem?
Var det jag som blev tråkig eller du som aldrig växte upp?
Gjorde jag fel som lämnade dig ensam kvar?
Kvar som singel? Skulle jag ha väntat på dig? Du, jag, en varsin pojkvän och parmiddagar? Jag hatar parmiddagar! Var jag för snabb eller var du helt enkelt för sakta? Är det ens det här som inte stämmer mellan oss eller är jag helt jävla paranoid. Är jag avundsjuk och missunsamm eller är det helt enkelt du som inte är samma person?

Det må ha varit jag som gick iväg men när jag vände mig om för att vinka så var det ingen som stod kvar.

20120608

Publicerad 2012-06-08 22:51:47 i Allmänt

Är numer 23. Har faktiskt varit det ända sen igår för dom som inte håller koll. Vilket alla mina fyra läsare, en syster, en moster, en kusin & ett kusinbarn faktiskt redan visste
Men iallafall, jag känner mig ungefär som jag gjorde när jag var 22.
Kär, pank, & oerhört förbannat jävla vilsen.

Jag bara undrar? Är jag gammal nog att känna nu? Kommer mina känslor tas på allvar? Eller är jag fortfarande en liten skitunge som inte har en aning om vare sig livet eller vad jag vill eller känner? När blir man gammal nog för att ens känslor ska räknas som äkta? Eller gör dom aldrig det om en äldre person får säga vad den tycker? Jag bara undrar liksom.. Eller är det så att om jag undrar så är det så att jag inte är gammal nog att känna än?

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela