lindatormanen

Dum Spiro Spero

Tisdag

Publicerad 2010-03-02 12:24:22 i Allmänt

Jag är nog världens sämsta bloggare. Om det fanns en en topplista för dom minst aktiva, minst besökta och minst kommenterade bloggarna så skulle jag ligga i topp där. Det känns på ett sätt helt ok, om den topplistan fanns så skulle jag vara med där.

Vad har hänt sen sist då?
Har börjat plugga till undersköterska, vilket känns jävligt bra. Det är på distans och det kanske inte är helt optimalt för mig som behöver någon som säger till mig hela tiden, men jag försöker.
Men det viktigaste som har hänt är att jag har köpt mig världens finast lilla tjej-valp. Det är en amstaff men någon kamphund blir det aldrig av henne iallafall :) Världens vackraste lilla knähund som bara ska mysa hela tiden. Dock tycker jag att det är ganska trevligt att driva med folk som tror att hon är en liten kamphund, så häromdagen beställde jag och syrran en varsin "väldigt-mycket-gangster-tröja" med amstaff motiv. Jag beställde även ett jättetjejigt halsband till min lilla tjej. Min fina lilla tjej fick med sig sin fina bror hem, som heter Brorsan. Min syster köpte han, så dom är både kusiner och syskon. Väldigt invecklad familj, men då passar dom ju in i våran :)
Världens vackraste heter Bella, för er som undrar.

Nu hoppas jag att jag har lyckats stilla erat begär.
Skriver mer och lägger ut bilder på världens vackraste i eftermiddag!

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela