lindatormanen

Dum Spiro Spero

satan i gatan..

Publicerad 2008-11-27 12:45:16 i Allmänt

Igår satt "fröken-jag ska aldrig mer jobba som au pair, det är roligt ett år men efter det här får det vara nog, aldrig mer att jag ska bo hemma hos en främmande familj som jag aldrig träffat förut, ett år är roligt men det är inget riktigt jobb, man ska inte bo på sitt jobb" framför datorn. Och gissa vad hon gjorde? Gissa en gång till. Jo satan i gatan, jag satt och letade nya värdfamiljer till efter sommarn. Kan någon säga åt mig att sluta? Det här måste ju vara ett tecken på att jag verkligen inte vet vad jag ska göra efter at dom här 10 månaderna har gått. Attans! Men faktist så hittade jag en värdfamilj som lät jättebra. Nej, nu måste någon säga åt mig att sluta innan jag söker skiten. Det var i Finland, och egentligen är det ganska bra, för egentligen så skulle jag behöva stanna minst ett år till för att få ordning på finskan. Men nej, nej och åter nej!
Jag ska inte söka ett till au pair-jobb, INTE, INTE, INTE! Kan någon säga till mig att jag inte ska söka jobbet? För mitt huvud håller nämligen redan på och tänker ut vad jag ska skriva i jobbansökan. NEJ Linda, NEJ!

lycka är att köpa julklappar..

Publicerad 2008-11-24 19:58:47 i Allmänt

Har köpt dom första julklapparna idag :) Det är riktig jävla lycka! Jag älskar att köpa julklappar. Dessutom är det skönt med lite depressionsshopping efter den äckliga finska kursen. USCH för den. Tur att jag hade lite pengar så att jag kunde köpa julklappar för att bättre på humöret. Märk ordet lite pengar.
Men nu är det gjort iaf, första julklapparna inhandlade, så nu har jag julkänsla.
Dock märkte jag på vägen hem att om vädret fortsätter så här så kommer jag knappast gå ut på krogen i helgen. Med tanke på att jag lyckades vricka foten förra helgen och då var det inte ens hälften så halt som det är nu. Så det är nog bäst att jag stannar hemma i helgen. För gå på krogen nykter är inte ett alternativ, så då kan jag lika gärna vara hemma.

åka båt..

Publicerad 2008-11-23 23:26:39 i Allmänt

Skulle boka biljetten för andra gången som jag ska hem till Sverige. Men vet ni vad? Det fanns inga hytter kvar, NADA! Inte ens en hyttplats, inte ens en lyxhytt, NADA! Så jag ska åka nattfärja, ensam, utan hytt. Berätta inte detta för min mormor, då får hon hjärtattack. Hon trodde nämligen att jag skulle bli kastad överbord av någon skummis sist jag åkte hem. Och då  hade jag ändå hytt, egen hytt. Men, men.. Det är bara le, man kan ju sova i ett hörn.

Kommer förövrigt bo i en resväska i december-januari. Hem, tillbaka, hem, tillbaka.. Eller kanske, tillbaka, hem, tillbaka, hem.. Eller hem, hem, hem, hem?? Vad är hem? Hemma är där familjen är? Hemma är där man bor? Hemma är där man trivs? Nej fan jag har inge aning. Kanske mitt resväske-boende kan klara upp det här. Vart är hemma?

skadad..

Publicerad 2008-11-23 22:57:56 i Allmänt

Jag skärde mig i fingret, och försök inte säga att det heter skar för det heter fan skärde! Iallafall så skärde jag mig i fingret när jag skulle diska en kniv, blodet rann som bara den. Men som tur var fanns det söta röda dumbo-plåster :)
Lite lycka i allt lidande.

jag är inte död!

Publicerad 2008-11-23 21:02:19 i Allmänt

Jag är inte död. Inte än iaf. Men först gick mitt internet sönder, jag vet inte riktigt va som var fel, det är lite spåksvårigheter här på sjunde våningen ibland, men trasigt var det. Och sen när det började funka igen så hade jag ingen ork att blogga, eller göra något annat heller för den delen. Men nu ska jag försöka skärpa mig, Alexandra börjar nämligen bli uttråkad i hemma i Säffle. ;P

Igår mötte jag sis i hamnen :) Skönt att se henne, jag har saknat na! Dock är hon lite dålig på att dricka ;P Men men, det bevisar ju att jag måste ha fått ölgenerna från pappas sida..
Sen när jag kom hem så sov jag några timmar, sen så träffade jag chefen för catering-firman, DUMMA GUBBE!
Det blev inget jobb på fredag, men han skulle höra av sig när han hade jobb i stan.
Efter det bar det av till IKEA med grabbarna, köpte doftljus, ljuslyktor och ramar till korten på mina kära bröder <3
Dock kommer det ta många veckor innan jag tar med grabbarna till IKEA, eller åker buss med dom igen.

På kvällen skulle vi ut och käka med familjen. Pappan hade nån affärsmiddag så mamman, grabbarna, sara och jag skulle käka ute. Det vart pizza och bananasplit till efterrätt, gottit :) Precis innan vi skulle dra så passade en av grabbarna på att kräkas. Rätt över bordet. Jag satt mitt emot honom. Jag vart ganska äcklad. Efter att kräkan var upptorkad och maten var betald så kunde vi iallafall åka hem.
Som den hypokondriker jag är så var jag helt säker på att jag hade fått magsjukan igår. Somnade innan klockan 11, det har inte hänt en enda gång sen jag kom hit! Har legat och tittat på film hela dagen idag och bara väntat på att kräkattackerna ska börja. Men inget. Inte ens en liten sur uppstötning. Jag slipper nog bli sjuk. SKÖNT!

Nej nu ska jag ta mig en cigg ute i stormvädret, inte mysigt.
BTW, hjärtat ditt vikingkort är beställt nu :)

väntar...

Publicerad 2008-11-07 15:53:52 i Allmänt

Snart kommer hon.. Snart, snart :)
3 timmar kvar, sen ska jag ta bussen till hamnen och hämta Alexandra :)

money, money :)

Publicerad 2008-11-05 00:07:23 i Allmänt

Ibland löser sig problemen så himla lätt :) Innan dom ens har hunnit uppstå så försvinner dom, som bortblåsta. Jag blir så lycklig :D Jag ska få 100 euro om jag putsar hälften av fönstren i lägenheten, vilket är 4 rum. 4 rum för 100 euro, jag klagar inte. Speciellt inte eftersom att fönstren inte behöver vara putsade förrens till jul och jag får pengarna på fredag så att jag kan shoppa kläder när Alexandra kommer :) lycka, lycka, lycka. Så imorrn kan jag utan att få dåligt samvete gå till stan och spendera mina sista sparade pengar på dom där lite för dyra skorna :) Sen blir det Edisons med N, kan det bli en bättre onsdag? Pengar kanske inte bringar lycka, men det är fan mycket lättare att känna lycka med pengar än när man är pank som en kyrkråtta.

Nu ska jag sova och drömma om mina skor som står i affären och väntar på mig :) Dom är vackra, jag lovar!

en annan dag..

Publicerad 2008-11-03 23:55:17 i Allmänt

Imorrn när jag vaknar så ska jag göra alla dom där grejerna som jag inte gjorde idag heller. Imorrn ska jag göra det. Idag var inte någon riktigt bra dag att göra någonting, jag får aldrig någonting gjort dom dagarna jag har finska kursen. Jag hatar den, den är äcklig.. Usch fy och blä. Som tur är har jag N som känner likadant, hon ställer upp och skolkar med mig dom dagar jag känner för det. För vi har finska samtidigt, dock inte samma kurs. Efter kursen på onsdag har vi dock stämt träff på Edisons :) Något att se fram emot, när jag ska sitta i 2,5 timme och böja ord som jag inte ens vet vad dom betyder.

Men nu måste jag sova, för jag börjar tidigt imorrn för omväxlings skull..

lycka :)

Publicerad 2008-11-03 23:11:17 i Allmänt

Jag hittade en ny affär idag när jag var på stan :) Jättefina saker hade dom där , så där kommer många julklappar inhandlas kan jag tala om för er gott folk :) Dock hittade jag inge skor, vilket jag är i starkt behov av :/

På fredag kommer mitt hjärta <3

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela