lindatormanen

Dum Spiro Spero

cuz i adore you!

Publicerad 2011-01-03 21:40:39 i Allmänt

Den lyckliga nyårsbubblan har inte börjat spricka än. Åtminstone är det det jag intalar mig. Men jag börjar se att det bara är en bubbla. Sorgligt. Ville ha kvar den här känslan ett tag till.
Pengar bringar inte lycka. Försök inte ens att  intala mig att dom gör det. För det gör dom inte. Men fan va mycket lättare det vore om man hade pengar. Eller åtminstone hade något som man kunde kalla ekonomi. Just nu är jag sjukt pank. Kaospojke är också sjukt pank. Det betyder att det är en aning svårt att ses. Men pengar gör ingen lyckligare. Inte ens lycklig. NEJ!
Har haft världens sötaste kusin på besök idag. Hon  är söt. Hon är oftast snäll. Men ibland. Då jävlar. Som när hon får låna min lägenhet och ha fest i. Då bjur hon hem miffon. Hur tänkte hon då? Jag måste sprita av mina möbler så att jag kan sitta på dom igen. Tvätta om mina kläder ifall att någon har lutat sig mot dom. Eller när hon säger att det finns möss i pappas hus. Jag ska sova här inatt. Hur tänker hon? Möss är nog det läskigaste som finns. Möss, råttor, marsvin, hamstrar och  alla andra gnagare. Ändå är jag AIK:are. Inget engagerat. Inte ens en enda match har jag sett. Eller kollat resultat på för den delen heller. Men är det nåt lag jag håller på så är det ände AIK. Men förutom när hon bjuder hem fel folk på fest eller skrämmer upp mig, helt i onödan, eftersom att jag är himla duktig på att skrämma upp mig själv. Då, då har hon sina stunder. Hon är världens underbaraste hundvakt. Och kvällens viktigaste. Hon förstår att jag saknar kaospojke. Så hon fyller på min mobil med hundra kronor. Jag älskar henne!

vuxenpoäng?

Publicerad 2011-01-02 23:57:49 i Allmänt

Har fått dille på att försöka samla vuxenpoäng. Själva tanken på att man letar vuxenpoäng kanske tyder på att man inte är så jävla vuxen. Men vem bryr sig? Nu när jag skulle skriva upp hur himla många vuxenpoäng som jag har samlat ihop så kommer jag inte ihåg dom. Kanske inte har samlat så många? Har iallafall tagit ur min sista piercing, om det nu är vuxet. Och så bor jag i villa en vecka. Pappa är i Finland och jag bor hemma hos han och eldar så att det håller sig varmt här. Så där värst mycket eldar jag ju iochförsig inte, men ändå. Han ringde idag och frågade om jag hade använt upp all ved som han hade bärt in innan han åkte, jag som inte ens har använt hälften! Förövrigt är pappas hus ganska läskigt, fast vilket hus är inte det? Jag trivs bättre i lägenhet, helst med lagom högljudda grannar så man slipper tystnaden. Faktiskt alldeles för högljudda grannar än att  dom är helt knäpptysta. Tystnaden skrämmer mig, därför brukar både musiken och tv:n vara på hemma hos mig. Hemma hos pappa sparar jag dock lite el och har bara radion på.
Kom ifrån ämnet lite nu känner jag.
För det jag egentligen skulle berätta är att jag känner mig lite som lilla kycklingen nu. Såg något väldigt skumt på  himlen när jag var ute och rökte nyss. Vågade inte röka klart utan gick istället in och låste dörren. Vet inte riktigt vad det var jag såg, men det blinkade konstigt. Till saken hör att jag inte tror på UFOn utan tycker bara att det är töntigt med folk som gör det. Men så blir det om man sätter mig i en villa, jag blir rädd för allt. Hemma i lägenheten är jag bara rädd för riktiga saker, som t.ex. läskiga fladdermöss när jag ska röka. Men nu, i ett  hus, då ser jag till och med UFOn. Usch och fy, måste hem till lägenheten snart.

2011

Publicerad 2011-01-02 23:14:53 i Allmänt

Nytt år!
Dags för skärpning nu. Allt kommer bli bra det här året. Till och med bloggen ska börja få leva igen.
Jag älskar nyår. När klockan slog 12 så visste jag att allt  skulle bli bra. Visst, nu kanske jag överdriver lite. Ni kan försöka tala om för mig att det inte gör någon skillnad bara för att det blir nytt år. Men jag kommer inte tro er. Iallafall inte än på en vecka. Myser omkring i något slags lyckorus och tror att allt man gjorde fel förra året inte räknas och att i det nya året så kommer jag göra allt rätt. Jag vet att min bubbla kommer spricka, antagligen innan Januari är slut, antagligen redan nästa vecka. Men just nu känns allt bra. Så låt mig tro att det gör någon skillnad att det är nytt år. Snälla!
Tack på förhand!

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela