lindatormanen

Dum Spiro Spero

done!

Publicerad 2011-05-27 13:30:02 i Allmänt

Hade tänkt tacka någon form av övre makt för att jag äntligen är klar med alla inlämningsuppgifter. Men sen kom jag på att högre makter inte har någonting med det att göra. Jag gjorde det själv. Jag är så jävla awesome.
Det var det ända jag hade att säga just nu. Tack för mig.

skjut mig!

Publicerad 2011-05-24 15:34:28 i Allmänt

När man ska ta tag i skolan så går det inte annat än åt helvete! Kan inte plugga på min egen dator för den brummar så förbannat så jag kan inte tänka. Och mitt internet suger. Så jag har pluggat ganska mycket hos mamma den sista veckan. Lite för mycket tydligen. Skulle gå hem till mamma och plugga idag. Började med att leta efter massa sidor med information på internet. Sen skulle jag bara skriva ner skiten. Uppgiften kändes lätt. Lite för lätt. Men då. Då ska ju självklart något annat krångla. Så nu är det tydligen så att word inte funkar på den här datorn längre. Det är väl slut på dom fria användningsförsöken eller nåt sånt. Lillebror försökte förklara skiten för mig förut. Han sa att man kunde använda programmet 25 gånger. Tydligen har det använts 25 gånger nu. Så nu får jag helt enkelt gå hem till min brummande helvetesmaskin med sämst internet i mellansverige.

skjut mig!

i landet lagom är bäst

Publicerad 2011-05-21 18:30:54 i Allmänt

Jag lyssnar på melankoliska låtar. Gråter en skvätt av vackra ord. Tittar på musikvideos som skulle kunna vara en hel film. Vackra låtar. 
Funderar på att ge upp allt. Ta det som det kommer. Bli återbetalningsskyldig till CSN och istället rymma till Finland och gifta mig med sångaren i Sunrise Avenue. Då kunde han skriva vackra låtar om mig som jag kunde sitta hemma och gråta till på youtube när han inte va hemma. Vi skulle ha det bra han och jag. Jag och rockstar i Finland. Vi skulle ha det jävla bra.

Men.
Istället så sitter jag här och råpluggar mellan dom melankoliska låtarna. Just nu försöker jag bestämma mig för om jag ska göra uppgiften om kommunikation eller stress. Båda är i psykologi. Psykologin tar knäcken på mig. Båda uppgifterna är stora. Båda är försenade. Men båda ska bli klara. Så är det bara.
Det är lördagkväll. Klockan är halv 7. Jag borde vara full. Men istället sitter jag här. Och det tänker jag fortsätta med. Ända tills jag är klar. Så ska jag sitta här. Jag, 2 uppgifter i psykologi, melankoliska låtar på youtube och så facebook.

Men jag är inte missunsam, skål på er!
Hoppas ni är så jävla bakfulla imorrn så att ni spyr, är jättehungriga men inte klarar av att äta.

this is not the time.

Publicerad 2011-05-18 13:49:25 i Allmänt

Trots att jag försöker skylla på vädergudarna så antar jag att lite av felet är mitt. Det går så brutalt långsamt med pluggandet så det är inte klokt. Men skam den som ger sig. Jag ska hinna klart detta. Jag tänker inte lägga mina skattepengar på att bli återbetalningsskyldig till CSN! Så det så.

Men även om jag ska. Ska ta tag i det. Ska fixa det. Ska plugga. Ska skicka in.
Så ska jag göra det sen. Nu ska jag nämligen svepa i mig lite kaffe, mysa med vovve och sen dra iväg till jobbet.
pusshej

Won't blame it on myself..

Publicerad 2011-05-17 23:34:01 i Allmänt


I'll blame it on the weatherman!

Någon som kommer ihåg den gamla låten med b-witched?
Hur som.. Hur i helvete har vädergudarna tänkt sig att jag ska kunna vara undersköterska nästa månad när det bara ska åska och ha sig så fort jag ska plugga? Har inte vädergudarna hört talas om att plugga på distans? Med det menas att jag gör uppgifterna på datorn och skickar in dom via internet om det är någon vädergud som läser detta. Jag tänker inte sitta framför datorn när det åskar! Så snälla vädergudar. Det kan få regna och åska hela sommaren om ni vill det. Bara jag får plugga klart först. Tack på förhand.

Nu borde jag gå och lägga mig, men när vädergudarna ändå har lugnat ner sig så är det väl lika bra att jag skickar in en uppgift. Vore jävligt skönt om jag lyckades hålla mig vaken länge nog för att skicka in två. Men vi får se hur det går med den saken.

VM

Publicerad 2011-05-16 00:27:21 i Allmänt

Finland vann hockeyVM. Jag är så glad så att jag nästan exploderar. För er som höll på Finland och undrar vad fan som hände en sväng där in i andra perioden när Sverige gjorde mål, så kan jag tala om för er att det är mitt fel. Jag trodde att man kunde dricka cider till en Sverige - Finland match, självklart kan man ju inte det och så fort jag bytte till öl så haglade Finlands mål in i den stackars svenska kassen. Så det är tack vare mig att Finland gjorde 6(!) underbara mål, men ni får även skylla på mig för Sveriges enda(!) mål. 
Inte nog med att Finland vann, min systers pappa och jag har slagit vad. Så jag har massa öl att inkassera från han :)

Sjukt skön känsla just nu. Finland vann VM och som extra grädde på moset så åkte Madde ur big brother, kan det bli bättre?

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela