lindatormanen

Dum Spiro Spero

let's prove them wrong

Publicerad 2011-06-30 23:12:36 i Allmänt

Länge sen sist nu. 
Internet krånglar som vanligt. Sämst i mellansverige kan man också kalla det. Men nu är iallafall skiten uppsagt, så i augusti får jag skaffa mig något nytt att klaga på. Helvetesmaskinen som även kallas dator borde också bytas ut. Den funkar inte riktigt som den borde. Om jag ska vara riktigt ärlig så funkar den inte alls. 

Sen sist då?
Är färdig undersköterska nu, betygen var helt ok och från och med imorgon har jag högre lön. Nöjd tjej!
Har gått på sommarschemat, jobbar och sliter och trivs som fan. Jag verkligen älskar mitt jobb, både boende och personal är så jävla härliga. Har hunnit med 5 dagars ledighet som spenderades i Finland med älskade kaospojke! Har även fyllt år och haft kaospojke hemma hos mig i 2 veckor innan vi drog hem till han tillsammans. 

Funderar på vad fan det bli. Flytt blir det helt klart. Men vart? Åland känns jävligt lockande och jag vet inte varför. Har aldrig varit där, har aldrig velat åka dit. Men nu ska jag tydligen flytta dit? Eller? Känns lockande, men vi får se hur det blir med det.. Allting kommer nog lösa sig till det bästa till slut. Men nu ska jag ta min vovve, traska hemåt och ge tillbaka dator och rum till lillebror så att han får gå och lägga sig.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela