lindatormanen

Dum Spiro Spero

Söndag

Publicerad 2008-12-22 00:55:17 i Allmänt

Borde egentligen sova. Borde egentligen ha börjat packa. Men nej ingen packning och ingen sovning. Det är söndag idag och jag hatar söndagar, även om  den här har varit ganska mysig :) Det tog över 4 timmar att fixa naglarna idag, dock åt vi mat emellan men iaf. Fast snygga blev dom.

Helgen har  varit mysig med massa öl och trevliga människor :) Har varit i Masku hela helgen igen, men som sagt så gillar jag det där :)

Egentligen så vill jag gå ut och röka, men det är så jävla kallt. Så jag kanske borde sova istället?
Vi hörs imorrn !

nu är det lördag igen..

Publicerad 2008-12-20 19:17:25 i Allmänt

Bärsen är öppnad , ok den första öppnades kl 10 imorse, men nu är kvällsbärsen öppnad :) Skål på er godingar ;)
Imorrn  när jag kommer hem så blir det julklappsutdelning med familjen och sen på måndag så åker jag hem :)

Jag hjärtar dig !

;)

Publicerad 2008-12-16 00:13:12 i Allmänt

Helgen var trevlig :) Au pair-festen var ganska lyckad, även om det glammiga mousserande vinet inte var rosa utan genomskinligt/vitt (eller vad man nu säger) men flaskan var ju iallafall fin. Helgen tillbringades i Masku vilket börjar bli en vana för fröken Törmänen, men jag trivs där :) Skönt att komma från "jobbet" också :)

Om exakt en vecka så är jag full på finlandsfärjan ;) Se upp hällefors för nu kommer jag hem. Dock bara för en vecka , men iallafall. Jag ska dricka öl med min pappa, vin med min mamma(o tommy :)), sprit med min syster, supa ner min lillebror, krama sönder min lillalillebror och kleta tryffelsmet i min kusins ansikte. Så, la familia, nu vet ni vad ni har att förvänta er ;)

BTW, jag har köpt 2 av 14 julklappar, läge att bli stressad nu?

vi ska på krogen och dansa på borden..

Publicerad 2008-12-12 15:54:24 i Allmänt

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu, men vafan jag har haft annat för mig. Jag tror faktist inte att det är någon som har haft särskilt stora abstinensbesvär.

Ikväll blir det iallafall au pair-fest, eller ja, det ska iaf föreställa det. Jag och Nantke ska iaf dricka rosa mousserande vin och känna oss glammiga, medans dom andra tråkmånsarna antagligen sitter och suger på en avslagen cola. Jag har ingenting emot nykterister om det är det ni tror, men på en fredagkväll så har jag inte mycket för dom heller. Vi har ingenting gemensamt på helgerna helt enkelt. Inte på onsdagar heller.

Men sen ska vi iaf till gigglin och dansa på borden :) Då blir det lycka, dessutom ska vi träffa Masku-grabbarna och T har silverkort ;) Typ som ett bonuskort på krogen, 2,50 euro för en bärs det  är lagom :)

Nej nu borde jag göra mig iordning, för  snart kommer dom och hämtar mig så att vi kan åka och handla bärs. vi kanske till och med slår på stort och köper något ätbart ;)

Trevlig kväll!

God morgon :)

Publicerad 2008-12-03 08:36:07 i Allmänt

Ibland kan det faktist vara ganska roande att gå med Rammu till skolan :)

R- Men först parkerar han där, sen så åkar han åt det hållet. Hur kör han egentligen. Har han fått sitt körkort på posten eller? Har han fått körkortet på posten eller?!

R- Men han går ju fast det är rött! Kolla på han då! Han springer över när det är rött. Har dom inga glasögon eller? Dom har nog glasögon egentligen, fast dom har glömt att sätta på sig dom.

.....

Publicerad 2008-12-02 18:51:56 i Allmänt

Jag pratade med pappa igår och berättade att jag inte ville flytta tillbaka hem. Han vart ju inte överlycklig precis, han vart faktist inte ens lite glad. Men jag gillart här!

tisdag .

Publicerad 2008-12-02 12:56:37 i Allmänt

Egentligen skulle det förra inlägget ha blivit publicerat redan igår, men då tyckte blogg.se att det va på tiden att göra någon service på sidan, så jag kunde inte publicera inlägget :/

Idag fyller lillebror 16 år! Grattis goding, jag saknar dig!

Nu ska jag duscha och sen ska jag nog baka lite med busfröna..

Helgen :)

Publicerad 2008-12-02 12:49:22 i Allmänt

Jag lovade alexandra att jag skulle skriva om helgen, och efter 4 påminnelse-sms från henne så kanske det är dags. För även om det är kul att få sms så är det inte så jätte intressant med sms där det bara står "Blogg?!"
 
Fredag:
Nantke kom runt 8, vi hade funderat hela veckan på om vi skulle våga gå till Edisons, om vi skulle komma in på Edisons överhuvudtaget. Men vi kom fram till att vi ändå behövde hitta ett nytt ställe att gå till. Plus att båda var ganska taggade på att dansa och det kan man inte göra på Edisons, eller kan kan man väl men det finns iallafall igenstans att dansa. Hon hade med sig Rosa Gin och Öl, vilket var väldigt gottit. Hade inte druckit dom rosa Ginen på evigheter kändes det som, väldigt goda är dom kan jag meddela er om. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, så vi började inte gå från lägeheten förrens halv 12. Halvvägs till stan bestämde vi oss för vi iallafall skulle ta en drink på Edisons, och för en gångs skull lyckades vi, det vart en drink och en cigg sen traskade vi vidare. Hamnade iallafall till slut på Gigglin. Dansade lite på dansgolvet, men den dumma DJ:n hade bestämt sig för att det skulle vara 90-talstema och det tyckte vi inte om så vi drog inte till rökbaren istället. Köpte en bärs och tog en cigg, vart jävligt taggade på att dansa på borden (man får göra det i rökbaren nämligen, fränt!). Iallafall så satt det folk vid varenda jävla bord, vi övervägde att strunta i att dansa på borden men efter att vi hade druckit lite mer ur ölen så frågade vi iallafall några killar om dom kunde flytta på sina glas så att vi kunde dansa, förövrigt var det inge jävla 90-talstema i rökbaren där var det finsk rock som gällde men det går att dansa till det med. Efter ett tag tyckte vi inte att det var så roligt att dansa på borden medans dom satt nedanför längre, men det betydde inte att vi ville sluta dansa. Så vi drog helt enkelt upp dom på bordet. Var väl 6 pers som dansade som mest samtidigt, och nej borden är inte så stora som dom låter. Det är trångt när man är 3 pers där samtidigt, men vi fick iallafall plats. Grabbarna skulle köpa mer bärs så dom klev ner från bordet en stund och då kommer någon annan jävla kille som tydligen kände dom. Men han tycker nog inte om dom. Han ställde sig iallafall på bänken nedanför oss så vi frågade om han behövde hjälp upp, men istället för att säga "ja tack" så började den saten tjaffsa och var jävligt otrevlig. Det hela slutade med att han fick det som var kvar i min och Nantkes öl över sig! Vi stod dessutom på varsin sida av honom, så ölen rann vackert från hans huvud ner över båda hans axlar. Vet inte hur vi fick för oss att göra det, vi bara gjorde. Men sen gick han så det var ju skönt iallafall. Efter 2 timmar kom han dock tillbaka och bad om ursäkt för att han hade varit otrevlig. Vid fyra stängde Gigglin, men då var det efterfest med grabbarn typ 20-30 minuter utanför Åbo. Satt hemma hos Miro och drack öl, lekte med handbojor och lyssnade på musik. Vi gick och la oss vid 7 eller nåt tror jag.

Lördag:
Vaknade vid 11 och bakfyllan var ett faktum, men jag och Miro bestämde oss för att dricka öl till frukost :) Det hjälpte! Tuomas drog iväg och hämtade sin bil och köpte med mer öl till mig och Miro. Så drack vi lite mer bärs, sen skulle Tuomas köra hem mig och Nantke. Det sista gjorde innan jag satta mig i bilen var att kolla vad klockan var sen stoppade jag ner mobilen i fickan. Kom hem vid 3 och somnade direkt. Vid 5 väckte Karo mig och frågade om jag levde. Haha hon och Reima hade varit på en restaurangbåt och festat med deras kompisar så hon kom in på mitt rum, rätt packad, sen väckte hon mig bara för att tala om att hon inte kunde höra om jag andades eller inte. Tur att veta att man inte snarkar iallafall ;P Jag fortsatte sova igen efter det. Men sen kom hon igen vid halv 8 och frågade om jag inte ville supa med dom. Och inte fan tackade jag nej till det, för vid det laget hade jag kommit på att sömn var fan inte det jag behövde. Jag behövde öl! Började leta efter min mobil men hittade den inte någonstans! Panik. Först och främst så skulle Nantke ringa mig för att styra upp kvällen, och sen skulle grabbarna ringa mig också för vi skulle festa med dom. Och själklart hade dom bara tagit mitt nummer och varken jag eller Nantke hade tagit deras. Till slut fick jag iallafall tag på Nantke och hon kom hem till mig vid 10, då hittade vi jägermeister i frysen och lyckan var gjord. Drog till Gigglin vid 12 för vi tänkte att om vi hittar dom någonstans så är det på Gigglin. Och det gjorde vi :) Det vart ingen dans på borden men det va mysigt iallafall. Det stängde vid 4 men vi fick inte tag på taxi förrens vid 5. Dock var den värd att vänta på för chaffören var snäll och bjöd mig och Nantke på clementin :) Det kallar jag SERVICE! Först åkte vi hem till Miro och hämtade öl och letade igenom Tuomas bil efter min telefon, eller jag han letade. Men nej, ingen mobil :( Sen drog vi iallafall vidare till efterfesten och drack öl och spelade ölspel tills klockan var 8 :)  

Söndag:

Vaknade vid 11 och började fundera på hur i helvete vi skulle komma tillbaka in till Åbo. T fixade skjuts och vid 4 var jag hemma i lägenheten. Letade igenom hela rummet men hittade inte telefonjäveln!

Idag skrev T till mig på msn, han hade hittat min mobil :) Lyckan var gjord! Och snäll som  han är så kom han hit och lämnade den till mig. Jag blir så glad :)

Biten?

Publicerad 2008-12-01 00:00:45 i Allmänt

Jag har ett bitmärke. På armen av alla ställen. Jag har ingen aning om hur det har hamnat där. Jag är inte ens säker på att det är ett bitmärke. Men det ser ut som det. Blått är det också. Och svullet. Ganska mycket blått och mycket svullet. Bara jag inte har fått rabies ;P

Imorrn kan jag skriva om helgen, killen som fick öl över sig, dans på borden och min stackars borttappade telefon. Men nu ska jag sova! Har blivit alldeles för lite sömn denna helg!

Natti natti :)

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela