lindatormanen

Dum Spiro Spero

Glass i solen

Publicerad 2014-04-26 16:47:12 i



jag & min favorittjej delade på en glass i solen innan jag åkte till jobbet för en kvällstur :)

Lilja

Publicerad 2014-04-22 21:19:57 i





barnet som inte fick klä ut sig till påskkärring men är nöjd ändå :)


om man känner igen klänningen så vet man att det är en kanin på, vi säger att det är en påskhare ;)

tisdag

Publicerad 2014-04-22 21:13:03 i

Den där utmaningen gick ju åt helvete. Till och med på facebook fuskade jag med den, men det var det ingen som märkte. Påsken spenderades på jobbet, så nu hoppas vi att det syns fint på lönen sen när ob-tilläggen ska betalas ut :) Struntade fullständigt att fira påsk, ett par gula tulpaner på köksbordet var det enda som kunde räknas som påskpynt i den här lägenheten. Lilja var och åt påskmiddag hemma hos gammelfarfar på söndagen så hon var väl den enda i våran familj som firade lite. Jag klädde inte ut henne till någon påskkärring, hade inte en tanke på det förrens jag såg kort på facebook och bloggar på andras "påskpyntade" bebisar, hemskt söta :) Är jag en hemsk mamma nu som glömmer bort att fixa påskutstyrsel på liljan bara för att JAG ska jobba hela påsken och inte kan fira? Ibland blir jag tokig på dom här känslan av att inte räcka till och att ALLA andra har så mycket fantasi och ideer. Men som mamma skulle sagt, man är ju bara mamma. Ledig dag idag, har mått skit. Inte haft energi till någonting trots superfint väder. När Miro kom hem så tog jag tillochmed en tupplur medans han och Lilja lekte. Sova middag är inte något som jag gör alls. Aldrig. Har en konstig magvärk och är livrädd för att det ska vara gallan som spökar igen. Den som lever får helt enkelt se. Som vanligt oerhört intressant läsning detta, men men puss&hej!

Dag 3

Publicerad 2014-04-17 09:29:36 i Allmänt

Dag 3 var ju igår egentligen.. Med andra ord skulle man kunna säga att det här med att blogga 5 dagar i rad gick åt helvete. Men om jag gör ett inlägg nu som egentligen är för igår och sen ett ikväll för idag, så kan vi väl säga att allt är glömt och förlåtet? Alice?

Lilla liten är fortfarande hemskt sjuk och dom där hello kitty näsdukarna som hon fick i julklapp av moster kommer verkligen till användning nu.. Även om jag inte skulle vilja påstå att dom är uppskattade "/

Liljas rutiner har blivit helt förstörda under dom här dagarna som hon varit sjuk, men vi får ta nya tag sen när hon är frisk igen :) Att kalla det för rutiner är nåt som ja har otrloigt svårt för. Jag vet att andra mammor har rutiner med sina barn (andra människor överhuvudtaget har rutiner, med eller utan barn) och jag kan avundas dom som har rutiner. Men jag & Liljan bara råkar göra samma saker vid ungefär samma tidpunkt, nästan varje dag. Jag vet inte varför jag har så svårt att säga att vi har rutiner för jag vet ju egentligen att det är det det är.
Men iallafall, hon brukar sova middag en gång per dag, mellan 12-14, ungefär. Det passar bäst så både hemma och på dagis. Men nu när hon har varit sjuk har den där middagsluren inte riktigt varit där vid 12, inte ens i närheten faktiskt. I förrgår sov hon middah en timme där vid 12 ioförsig, men sen sov hon mellan 17-18.30 och igår sov hon ungefär 10 minuter där vid 12 sen sov hon mellan 15-18.30!! Båda dagarna var hon sedan vaken till 24..
Nu sover hon igen, kl är ungefär 10. Det är fel tid nu igen, men förhoppningsvis så kanske hon inte sover något i eftermiddag och sen somnar gott inatt. Den som lever får se.

Det här vart ju ett intressant inlägg. Verkligen.
Jaja, pusshej vi hörs ikväll!

dag 2

Publicerad 2014-04-15 22:53:07 i

Se ni det här verkar ju gå bra :) Två dagar på rad och allting.. Lilla liten har just slocknat, kl kvart i 12. Annnars brukar hon somna mellan 8-9. Det är minsann inte lätt att vara liten och sjuk. Men imorrn är iallafall jag ledig så du ska vi kurera oss hela dagen för på torsdag har jag planerat in en shoppingdag för mig och lillsessan. Hon är i behov av pyjamaser och ungefär hela lindex sortiment, för jag tycker att lindex har dom finaste barnkläderna :) Sen kanske jag borde hitta något roligt till mig själv också :) Det här får faktiskt duga som inlägg för idag så ska jag försöka komma ihåg tills imorgon att skriva blogginlägget medans jag fortfarande kan hålla ögonen öppna. Nu ska jag gå och krama på min gubbe som redan ligger och sover och hoppas att lilla liten får sova hela natten.. Go' natt.

Nya tag

Publicerad 2014-04-14 21:16:12 i Allmänt

"En blogg ska man skriva i och inte bara ha som nån jävla hemsida" har jag fått höra från Sverige. Bästa att skriva lite då. Tänkte försöka att skriva varje dag i 5 dar i samband med den där förbannade facebook bild-utmaningen (fast jag måste erkänna att jag tycker den är lite kul). Men iaf 1 inlägg om dagen i 5 dagar borde ju få fart på även den här bloggen. Så kan ju även Daisy & Lotta få fart på sina igen? ;) Och även lämna en liten kommentar så jag hittar dit :)

Lilla liten har blivit stor, till slut började även hon vinka, klappa händerna och till och med gå! Dagis har hon börjat också, lillskruttan! ❤

Men med dagis så kommer ju också dom omtalade dagisbacillerna och nu är prinsessan sjukare än hon någonsin varit :( Snorar och hostar. Hon har ju i princip aldrig varit sjuk förut så hon vet inte riktigt hur man gör, så hon blir lite rädd där när hon hostar "/ Det var iallafall bara tänkt att hon skulle vart på dagis en dag den här vecan men hon får stanna hemma istället :)

Jag har även börjat jobba igen, mjukstartar lite lätt med 75% så får vi väl se hur vi ska göra sen :)

Nu är det ju även tänkt att någon ska orka läsa det här så det är väl bäst jag slutar här så hörs vi imorrn :)
Pusshej!

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela