lindatormanen

Dum Spiro Spero

fredagsmys!

Publicerad 2012-07-06 21:03:54 i Allmänt

Fredagsmys! Vi har bakat munkar, den ni ;) Sen så har vi gjort fruktkvarg, tror jag, hedelmärahka är det vi har gjort iallafall, jag tror att det är fruktkvarg. Hur som så var det gott, sen var det nu va kanske inte spelar så stor roll. Det är dag 6 som vi inte röker förresten, rätt så jävla stolt över oss är jag och det borde ni också vara :)
Skulle skriva nåt här egentligen men kommer inte ihåg vad, så det får vara såhär!
Pusshej!

that's alright my love, cuz your'e my home

Publicerad 2012-07-04 10:37:47 i Allmänt

Vi sitter i Masku. Kaffe och Billy Joel. Det är ungefär det vi orkar nu. Ska försöka övertala han om att vi ska bada snart. Kaffet måste bara börja verka först. Jag kom nyss hit efter nattskiftet, han och vovve har redan hunnit med en skogspromenad. Jag kan inte förstå hur dom orkar! Att sluta röka tar all min energi. Det kan vara för att all min energi går åt att tugga på nånting hela tiden. Har nyss tuggat i mig en macka, utan nånting på för jag orkade inte bre den.
Nej, nu lär vi nog hoppa i sjön. Jag hoppas det är kallt så jag piggnar till ;)

Funderar

Publicerad 2012-07-01 20:56:51 i Allmänt

Om jag kanske skulle börja med rubriker igen? Då skulle jag kunna blogga oftare. Läs väl skulle kunna. Det var ju trots allt för att jag inte skulle behöva blogga varje dag som jag började med att skriva datum istället för en rubrik.. Hmm. Jag funderar vidare.

20120701

Publicerad 2012-07-01 20:51:56 i Allmänt

Vi är duktiga, jag & pojkvän. Så jävla duktiga! Vi har faktiskt inte rökt på HELA den här månaden! Just fan, det är ju bara den första idag "/
Men iallafall vi håller på att sluta röka. Han har läst nånstans, hört nånstans eller helt enkelt bara fått för sig att det går lättare att sluta röka om man äter mycket frukt. Så därför köpte vi över 4 kg frukt i förmiddags.
Apelsiner, bananer, äpplen, persikor och plommon..
Wish us luck!

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela