lindatormanen

Dum Spiro Spero

nagellack & bb-väskor

Publicerad 2013-01-07 11:42:18 i Allmänt

Jag vet inte riktigt hur det hände men av någon underlig anledning lyckades både jul och nyår komma och gå utan att jag hann måla naglarna.. Vet inte om det är tecken på att jag är stressad när jag hänger upp mig på sånna småsaker? Det som stressade mig mest med jul var att jag skulle hinna måla naglarna men kunde inte riktigt bestämma vilken färg. Så det vart helt enkelt ogjort.

Med bebis är det som stressar mig mest den där så kallade bb-väskan.. Först hade jag ingen väska, så jag funderade och funderade på vad jag skulle köpa för väska, hur stor den skulle vara, vilken färg... viktiga, viktiga beslut.. Berättade till och med för Miros mamma om min bb-väska ångest. Så jag fick en i julklapp. Lila, lagom fin och säkert lagom stor. Men sen ska den ju packas också.. Hittar lista efter lista med allt som borde packas ner i den där satans väska och för varje lista jag hittar så blir dom bara längre och längre..

Är det så att bebis kommer ändå även om väskan inte är packad? Kommer våran fina lilla tjej få men för livet om jag glömmer packa ner ombyte till henne? Kommer Miro bli förbannad av utmattning och lämna mig där ensam halvvägs in i förlossningen för att jag glömde packa ner "mellanmål till pappan".
Förstår ni att det är världens viktigaste väska som ska packas här?

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela