lindatormanen

Dum Spiro Spero

20110724

Publicerad 2011-07-24 17:26:19 i Allmänt

Igår var ingen bra dag. Allt verkade gå fel? Mest hela tiden. Hade verkligen behövt ha den där lediga dagen som jag skulle ha haft igår. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Ledig nästa lördag istället och det är ju inte heller fy skam med tanka på att då har jag antagligen mer pengar än pantburkarna. Som tur var gick allt bra igår iallafall. 

Nu väntar jag bara på augusti. Hela 12 dagars ledighet och dom ska spenderas med världens bästa kaospojke! Längtar ihjäl mig och hoppas att dagarna kan gå fort nu! 


Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort

20110723

Publicerad 2011-07-23 18:37:37 i Allmänt

Ibland inser man att man är förbannat lyckligt lottad.
Man borde säga till dom man bryr sig om att man älskar dom oftare.
Jag har precis smsat kaospojke.

20110712

Publicerad 2011-07-12 20:58:08 i Allmänt

Jag är lycklig nu.
Jag är kär. I han. Han är kär. I mig. 
Allt är bra, jag mår bra, han mår bra.
Alla är så där äckligt nöjda och lyckliga. Sån där lycka som bara existerar på sommaren. Mitt emellen alldeles för mycket jobb, huvudvärk, solsting och vätskebrist. 

Men dom där stunderna emellen. Då är jag inte så jävla lycklig. Då är jag mest skitsur. Skitsur på äckliga inkompetenta människor på arbetsförmedlingen, skitsur på fjantiga jobbcoacher, skitsur på hantverkare som inte kan göra någonting rätt, skitsur på att bo i en äcklig håla, skitsur på att inte ha ett fast jobb, skitsur på kärringar som lägger sig i, skitsur på folk som inte hör av sig och skitsur på folk som hör av sig.

Mest av allt så är jag skitsur. Fast väldigt lycklig. Och väldigt kär. Och väldigt övertygad om att allt faktiskt kommer att lösa sig. 
Just nu väntar jag bara på augusti!

20110705

Publicerad 2011-07-05 13:57:38 i Allmänt

Borde ta tag i saker och ting. 
Som att fixa ett cv, fixa fram referenser och pallra mig till arbetsförmedlingen.
Men eftersom att min dator hatar mig och min bror är för lat för att fixa ett nytt wordprogram på deras dator så kan jag lika gärna skjuta upp allt en dag eller 2 till. 

Men det blir säkert bra till slut. Tror jag. 
Just nu väntar jag bara på augusti. Kommer jobba arslet av mig hela juli så antagligen kommer det gå fort iallafall. Skulle ha skrivit något viktigt här. Men jag glömde bort vad. Så jag gör med det som med det andra, jag skjuter upp det.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela