lindatormanen

Dum Spiro Spero

sur som en citron..

Publicerad 2008-07-30 23:11:35 i Allmänt

Sitter hemma och lyssnar på Vanessa Carlton &  massa finskt skräp, det är säkert bra om man förstår vad dom sjunger men jag fattar NADA !! Vanessa Carlton lyssnar jag på bara för att hennes röst gör mig lugn vilket verkligen behövs nu, och den finska musiken lyssnar jag på för att jag måste få in det jävla språket i huvudet! Jag får panik om jag inte lär mig finska snart, jag vet att jag kan egentligen, men jag behöver någon som pratar med mig, och det verkar ju inte finnas många som är frivilliga att göra. Alla tror ju att jag inte kan ett skit, och det blir inte lättare att prata när folk tror det..

Bokade biljetter till färgan igår, skulle åka till E-tuna på måndag och sen ta färjan på tisdag morgon. Sen skulle jag vara hos släkten i några dagar och åka till familjen som jag ska jobba hos på lördagen. Men tydligen blev det för dyrt att vara i Finland så många dagar så nu ska vi åka till E-tuna på onsdag och sen ta morgonfärjan på torsdagen. Ok det är väl skönt att vara hemma lite längre eftersom att jag ska vara i Finland i 10 månbader men som det känns just nu så vill jag bara komma dit. Jag har väntat i flera år på att flytta från den här hålan och även om det låter lite för alla andra så är 2 dagar lång tid för mig, när jag har vetat i flera veckor att det är på måndagen  som jag ska åka : /  Och eftersom att jag känner min pappa så vet jag inte vem som ska köra mig till familjen med all min packning på lördagen om dom ska festa på fredagen. Jag blir TOKIG!!

På jobbet gick allt åt helvete hela dagen, inget blev som jag ville och ingen ville som jag ville.. Suck! Hela dagen har gått åt helvete helt enkelt.. Skulle verkligen behöva dig här nu hjärtat.. Jag saknar dig. Vill att allt ska vara som förut, du kan flytta till Finland med mig :) Jag hade 3 underbara år med dig och järngänget och jag vill verkligen inte att det ska vara över, jag är inte redo att bli vuxen och klara mig själv än. Jag behöver er, jag behöver er här :(


Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

And you say we're too young, but maybe you're too old to remember!

Publicerad 2008-07-21 23:58:43 i Allmänt

Pratade med Alexandra nyss. Jag saknar dig hjärtat, så där mycket så att det gör ont i hela kroppen. Jag misstänker att du antagligen tycker att jag har klantat till det rejält nu, men att du var för snäll för att säga det.  Och innerst inne vet jag att det här inte är särskilt bra, faktist. Men tänk hjärtat, 14 dagar, i 14 dagar kan jag förneka att det är dåligt och sen behöver jag inte bry mig om det något mer. I 14 dagar kan vi låtsas som att det inte är något sen drar jag. Problemet är att det känns bra. Men jag ska låta bli. Jag behöver ingenting som håller mig tillbaka. Jag får helt enkelt inte ha något som håller mig tillbaka.

Järngänget ska komma och hälsa på mig :) Tyvärr kommer en väldigt speciell medlem att fattas : /  Men vi tar igen det sen. Jag lovar <3

Imorgon kommer Stoffe :) Jag blir lycklig, tyvärr är imorgon enda dagen som jag är ledig medans han är här.
Men det får funka endå. Jag och pappa har ett motto; Det gör ingenting om man är lite bakis på jobbet, så länge man inte är full. För bakis måste ju alla få vara ibland. Men full det får man fan vara hemma.

I allra värsta fall har jag kommit på att man kan ta en snabb powernap på jobbet, ok den kanske inte blir så jävla snabb jämt, men det jag försöker få fram är att man kan vila på jobbet. I värsta fall kan man ju titta på film :)

Diggiloo på lördag :)
Vem ska du gå med?
Gissa vem jag ska gå med?

Ibland går saker sönder, det är inte så mycket att göra åt.
Ibland är det inte med flit, då får man helt enkelt ta det som det är.
Men ibland är det någon som kastar saker från balkonger så att dom går sönder, och då blir jag faktist förbannad, speciellt om det är mina saker från min balkong!!
Men andra saker kan ju oxå gå sönder, som tur är så råkar jag vara en naturbegåvning på att laga handfat :)

Stand up boy, I shine so bright when you're around

trött ..

Publicerad 2008-07-19 08:23:42 i Allmänt

Jag vill också ligga hemma i sängen och sova . Sommarlov låter väldigt lockande just nu tycker jag . Jag vet inte riktigt om jag är redo för det så kallade vuxenlivet . Att gå upp tidigt på morgonen är inte precis något som får mig att hoppa av glädje : / Men men nu sitter jag iaf på jobbet, och jag känner att det är tur att det inte vart några mängder med öl igår .
Pappa den jäveln är i Finland och dricker sig lycklig, själv får man vara hemma och slita. När jag tänker efter så lär jag nog gå dit i dag och ta in posten, kanske städa upp lite efter förra helgens "husvaktande" .

Nej nu är nog mitt kaffe klart, svepa det & sen göra någon nytta?

väntar ..

Publicerad 2008-07-18 21:00:40 i Allmänt

jag var tvungen att jobba över :/ skulle egentligen slutat kl 8, men va tvungen att jobba till halv 10 . så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå snabbare. finns inte så mycket kvar att göra ..

Öl ikväll?
Bra sugen blir jag när alla ringer och säger att dom festar :/ men jag ska ju jobba imorrn . fast man kan ju ta en eller 2, kanske 4 . men om jag känner mig själv rätt så blir det nog antagligen 5 .

Plocka i diskmaskinen kanske vore nåt, det tar ju några minuter iaf ...

jobb ..

Publicerad 2008-07-18 13:20:22 i Allmänt

sitter på jobbet . bra drygt när ingen är hemma . får väl sitta här o blogga medans jag väntar på att någon ska komma hem. känns inte så himla seriöst när man sitter framför datorn på jobbet , men finns det inget att göra så får det väl duga . funderar på att gå till DG & hälsa på Nina sen :) ta en kaffe med henne, men då måste jag få med mig nån härifrån så att jag kan "jobba" lite iaf.

Mamma frågade om jag skulle söka jobb samtidigt som jag jobbade i Finland, jag svarade ja, men jag "råkade" glömma bort att nämna att jobben jag kommer söka förmodligen kommer vara i Finland. Jag tänkte att hon behöver ju inte oroa sig för det just idag. Jag är nästan 100% säker på att jag kommer bli kvar i Finland betydligt längre än 10 månader. Men det behöve ju inte hon veta just nu. Sa det till pappsen förut, det enda han hade att tillägga var att jag skulle läsa mycket serietidningar. Det var nämligen på det sättet han lärde sig svenska när han flyttade hit :) Så han hoppas att jag ska föra serietidningstraditionen vidare. Jag ska göra mitt bästa :) När han flyttade till Sverige kunde han bara en ramsa, först sa man dom finska orden sen sa man dom på svenska. Han har lärt mig den ramsan, men jag känner att det inte är dom mest användbara orden. Fast dom var ju användbara på hans tid. De fem orden var; Häst, präst, salt, malt, allt. Dock kommer jag ju behöva kunna säga salt eftersom att jag alltid översaltar min mat, kommer antagligen dö av saltöverskott innan jag är 30. Plus att salt är viktigt för att kunna dricka tequila :)

Men nu verkar det som att någon äntligen har kommit hem så nu ska jag nog dra ner till Nina och fika lite :)
Kanske uppdaterar sen :D

Första inlägget

Publicerad 2008-07-17 13:49:32 i Allmänt

Nu har jag skaffat blogg som alla andra. Fast mest har jag skaffat den för att Alexandra ska ha något att göra när hon jobbar och för att Sis och mamma ska kunna ha koll på mig när jag drar iväg till Finland.
Bara 18 dagar kvar nu. Jag är inte nervös utan jag tycker bara att det ska bli skönt att se något nytt. Det som skrämmer mig lite är om folk kommer glömma bort mig. För om jag bestämmer mig för att komma hem efter dom där 10 månaderna kommer det då finnas några som väntar på mig? Även fast många lovar att dom ska komma och hälsa på så tror jag inte att jag får särskilt många besök. Men det är ingenting jag förväntar mig heller. Det är långt och även om båtbiljetten inte är särskilt dyr så kostar det ändå pengar med hotell och liknande. Det är ju trots allt jag som åker och då kan jag ju inte kräva att folk ska släppa allt annat och komma och hälsa på mig. Och det tänkar jag inte göra heller.
I värsta fall så får jag väl åka hem till farbror och dricka öl med han, då blir nog han glad. Han tycker att det ska bli roligt att jag ska flytta till Finland och han säger "Det finns många tjurar i Finland och du behöver aldrig mer flytta tillbaka till Sverige". Om jag känner han rätt så kommer han verkligen försöka att få mig att stanna kvar där även när jobbet är slut. Och som det känns just nu så har jag ingenting emot det. Men säg inte det till mamma för då får jag inte åka.

Hjärtat du förstår väl att jag blir förbannad. Han kan ju inte bara sitta där och vara ful. Han ska inte vara där. Det tycker iallafall inte jag. Jag blir fan bitter.
Men du är bra <3

Vänner för alltid
Nu går vi skilda vägar
Även fast vi lovade
Utan dig bredvid mig
Kommer livet sakna mening
Ta dig i kragen
Håll dig vaken på dagen
För allting går vidare
Men saknaden skaver
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig
Jag kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig
Tack för alla fina minnen som vi delar
Känner rädsla nu för skillnaden att leva
Bara du är lycklig så kommer livet sluta bra

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela