lindatormanen

Dum Spiro Spero

tjugoåttonde juli

Publicerad 2013-07-28 18:37:03 i

Tomma löften och ord som svider. Ultimatum är ställda och nu är det väl bara att vänta och se hur det slutar.

Publicerad 2013-07-24 20:56:47 i Allmänt

Lilja Annica Janie Raita

https://cdn2.cdnme.se/644550/6-3/img_2861_51f0235bddf2b306072eab27_thumb.jpg

Nu är hon döpt!

20130714

Publicerad 2013-07-14 21:44:20 i

Hon växer för varje dag våran lilla sessa. Vänder och vrider på sig, pratar och skriker. Svarar när man talar med henne och väntar på sin tur. Jag kan sitta och bara titta på henne hur länge som helst, det är svårt att tänka sig att hon faktiskt har varit inne, inuti mig! Jag tryckte liksom ut den där lilla plutten för lite över 4 månader sen. När hon föddes så hade hon en blodbristning(?) i ena ögat, vi frågade va det var för något och sköterskan sa att det var för att hon tog i så när hon skulle ut så ett blodkärl i ögat brast. Jag verkligen älskade att titta på det där brustna blodkärlet. Varenda gång jag såg det så kunde jag inte tänka på nåt annat än att jag hade en sån snäll tjej som till och med hjälpte till så mycket när hon skulle födas, att hon tog i så hårt så ett blodkärl brast. Det växte ju bort sen, den där bristningen. Men jag vet redan att jag kommer få världens snällaste och mest hjälpsamma tjej. Min lilla vackra Lilja.

dagen efter.

Publicerad 2013-07-13 10:49:25 i Allmänt

Dagen efter.. Jag är helt slut, det känns som att jag har druckit ett helt bryggeri. Men det har jag ju inte, typ en tredjedels glas champagne var det som jag drack igår. Ändå var det jag som åt upp lillebrors pizzarester inatt..

Bruden va vacker som en dag och brudgummen var nervös som bara den, precis som det ska vara :)

Jag och Lilja kom hem först klockan 1 inatt, då åt jag pizzarester och sen tittade jag på "den bästa sommaren" tillsammans med lillebror. Miro vinglade in i lägenheten runt 4-tiden efter att ha följt med det meste av bröllopssällskapet ut på krogen efter att jag och Lilja gick hem.

Jag lyckades med att både raka benen och plocka ögonbrynen för dom som undrar det. Och jag spenderade hela kvällen i en riktig bh och klänning. När Lilja skulle ammas fick Miro bli med in på toaletten och dra ner dragkedjan i ryggen för att sen komma tillbaka när hon ätit klart och dra upp dragkedjan igen, ett moment som verkade bli svårare med kvällens gång ;).. Undrar om det berodde på klänningen eller att dom hade öppen bar? Hur som helst var den väl ingen hit att ha när man ammar, men vad gör det? Vi matchade så fint jag och min man, hans blå slips och min blåa klänning..

En toppen kväll! Vissa av oss mår väl kanske mer toppen än andra idag ;)

20130712

Publicerad 2013-07-12 08:50:50 i Allmänt

Jag är ensam hemma! Eller ensam och ensam Lilja är ju här, men för tillfället sussar hon gott i vagnen så hon märks ju knappt. Lillebror är fortfarande kvar och det här är första ensamtiden (Lilja räknas fortfarande inte ;)) som jag har på ungefär än månad,

JÄVLIGT SKÖNT!

Men men, det är inte bara för att sitta här och sitta som jag får några timmar för mig själv. Miro & Lillebror är i Masku och klipper gräs och jag är hemma för att göra mig & Lilja vackra. Lilja är ju vacker hela tiden, hon vet det därför valde hon att ta en tupplur medan jag ska försöka få bort lite oönskad hårväxt, ögonbryn, ben.. ni vet..

Idag ska vi nämligen på bröllop :) Miros faster gifter sig och jag ska klä upp mig i kläder som inte är amningsvänliga för 5 öre. Hur man än skulle försöka vända & vrida på det :) Jag ska till och med ha på mig en riktig bh. Den ni!

Men som sagt först va det ju den där behåringen. Kanske är bäst att slita röven från soffan :)

Lilja ♥

Publicerad 2013-07-05 09:01:18 i

Jag borde blogga. Jag har ju så mycket att berätta. Vi har fått världens finaste dotter. Och snart ska hon döpas, våran Lilja Annica Janie Raita. Hon har redan bivit så stor, just nu sitter hon i sittern och ropar. Hennes pappa och morbror var vakna till klockan 3(!) inatt så jag tycker bara det är roligt om hon ropar lite högre ;) Vi har ju Rasmus här på besök. Så varje dag spenderas på stan. Det tycker han är roligt morbrorn och det tycker jag och Lilja också. Idag ska vi åka till köpcentret. Inte för att vi egentligen har några pengar att spendera, men det kvittar väl. Igår när vi va på stan så såg vi Michael Monroe, han stog där och packade ihop sina varor. Jag tänkte att jag kanske skulle våga mig fram och be om ett kort men sen så tänkte jag att han tycker säkert det är asjobbigt att inte ens fa handla ifred.. Så jag gick och skulle handla istället men när jag var klar så stog han fortfarande där och packade sina varor. Det var ju liksom meningen då. Till saken hör att när jag var gravid med Lilja och drömde konstiga drömmar om allt och ingenting, så drömde jag att jag mötte honom, det var massa andra folk som ville ta kort tillsammans med han men jag ville bara ta kort på han och min bebis ;) Så då vart det så igår, min lilla tjej & Michael Monroe :) Han önskade henne välkommen till världen och sa att det var en underbar plats. Jag ringde och berätta för Miro och det var en mäkta stolt pappa vi kom hem till när vi var klara på stan.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela