lindatormanen

Dum Spiro Spero

julklappar & julgran

Publicerad 2012-12-22 18:17:32 i Allmänt

Jag har precis klätt julgranen och Miro håller på att sätta ihop en byrå som vi fick i julklapp av hans mamma. Har fått hem några av julklapparna som vi ska få av henne redan eftersom att dom var för stora att slå in. Dessutom vet jag vad det är i alla paket vi kommer få av henne också för jag var med och handlade det.
Så idag har min kära pojkvän skruvat ihop vårat skötbord och nu håler han som sagt på med en byrå. Båda är till bebis såklart :) Sen kommer vi få sjukt söta sängkläder också, men det får vänta tills julafton.
Tillbaka till granen då, det kanske inte är finaste granen i Finland. Men ganska charmig är den nog ändå. Det kan ju råka vara så att den mest är klädd på främre halvan om det nu är någon som har något emot det, men det är ju ändå den halvan man ser så det duger fint åt oss. Någon (jag) glömde även att köpa julgransbelysning, men det kan vi spara till nästa år :)

Det här får nog räcka för nu, det kanske kommer ett till inlägg om någon dag, vi ser. Ha det bra. Pusshej!

artonde december tjugohundratolv

Publicerad 2012-12-18 19:09:32 i Allmänt

Det borde skrivas här oftare. Det borde det. Men det blir bara inte så. Det är ju inte det att jag inte har något att skriva, för det har jag. Så jag får väl försöka klottra ner några rader nu då. Måste bara meddela att jag visste ju knappt hur man skulle logga in när jag efter många om och men hittade till blogg.se igen!

Imorse var vi hos läkaren. Allt är bra med bebis och hon ligger numera med huvudet neråt :) Men hon får allt hålla sig där ett tag till! Imorgon är det v.29 och magen växer så jag tror faktiskt att man kan höra det knaka ibland..
Borde skriva ett himla långt inlägg om allt som händer och sker, men det här får duga så länge :) Det kanske lyckas komma ett inlägg till någon gång. Kanske.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela