lindatormanen

Dum Spiro Spero

20120425

Publicerad 2012-04-25 19:16:44 i Allmänt

Idag firar vi 6 månader som sambos. Jag firar detta genom att somna en skvätt på soffan (eller det som skulle vart våran soffa om vi hade en).. Men ni fattar poängen.

Jag har haft 6 månader som verkligen har testat vårat förhållande, jag menar vatten över hela jävla badrummett (se gamla inlägg) m.m & med massor med mera..

Han , har dock haft 6 ljuvliga månader bakom sig. Jag klagar aldrig. Jag gnäller aldrig. Och jag är jämt, jämt, nöjd.. Ni fattar poängen?

20120412

Publicerad 2012-04-12 21:36:32 i Allmänt

Prisa gud här kommer skatteåterbäringen!
Så tänkte jag då för några veckor sen när man kunde kolla hur mycket man för tillbaka på skatten.
Visst fanns det bittra människor, på facebook och bloggar, det finns det väl alltid. Sånna där människor som tyckte att "ja, men det är väl inte hela världen att man får tillbaka pengar på skatten, det är ju DINA pengar från början". Dom må ha rätt. Men. Jag kan ge mig fan på att dom människorna antingen fick restskatt eller bara nån fjuttig hundring. Själv var jag förjävla nöjd, märk väl ordet VAR. Ok, det va mina pengar från början. Ok, jag ska få tillbaka dom. I december.

I HELVETES JÄVLA DECEMBER!
Varför undrar ni nu? Det kan man ju kanske fråga sig. Men det råkar vara så här att jag flyttade till Finland. I december skrev jag mig som bosatt i Finland. Men december eller oktober eller om det hade varit redan i april, så var det ändå 2011. Det där kära svenska skatteverket struntar i om det bara var en månad kvar av 2011 när jag skrev mig här, för 2011 var det! Så för att jag flyttade en månad "för tidigt" så får jag vänta 6 månader längre på mina pengar. Tack för det skatteverket! Tack så jävla mycket för det!

Nu kanske det finns någon som känner för att kommentera att jag har julklappspengar säkrade. Snälla för eran egen säkerhet, skriv inget sånt. Jag skulle ha en soffa i juni inte nå jävla julklappar i december!

jag tror dom kallar det... kärlek?

Publicerad 2012-04-01 22:19:10 i Allmänt

Pojkvän är söt och kommer och pussar mig på pannan..

- Är det här pannan som jag kommer att pussa resten av mitt liv?
- Ja, fast den kommer vara mer rynkig.
- Ännu mer?


Jag vet inte riktigt att om jag ska skratta eller gråta. Men jag hoppas att han var sarkastisk.

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela