lindatormanen

Dum Spiro Spero

Nästan storstädat

Publicerad 2010-04-09 18:50:49 i Allmänt

Idag hade jag tänkt storstäda lägenheten! Jag hade taggat hela dagen för att dammsuga, skura golven och damma en skvätt. Gick hem från praktiken med bestämda steg. Hängde ut mattor och sängkläder på vädring. Plockade ihop all tvätt. Rensade golvet från saker som borde ligga någon annastans. Tog fram dammsugaren. (Där ljög jag för den har stått på golvet sen förra gången jag skulle dammsuga sovrummet).Stoppade i kontakten och trycke på helvetesmaskinen. Och då! Precis just då så var dammsugarpåsen full. Och jag hade inga fler påsar hemma.

Åkte och handlade nya dammsugarpåsar. Men viljan att städa var som bortblåst.
Så istället gick jag in på bolaget och köpte mig några bärs.
Så skål på er!
Ikväll är det städningens fel att jag dricker!

tisdag kväll

Publicerad 2010-04-06 23:33:10 i Allmänt

Min blogg håller på att dö. Sakta men säkert, eller kanske inte så sakta om jag tänker efter. Har mycket att skriva egentligen, men på samma gång mycket som är så mycket viktigare än bloggen. Jag har aldrig haft många läsare eller mångar kommentarer. Jag har aldrig brytt mig om det heller. Bloggen har mer varit som en öppen dagbok för dom som känner mig och undrar vad jag håller på med om dagarna. Skaffade egentligen bloggen för att jag skulle flytta till Finland och då kan det ju bli lite svårt att hålla kontakt med alla hela tiden. Så jag skaffade en blogg.  Sen när jag flyttade tillbaka till Hfs så var själva anledningen till att blogga borta. Ändo så saknar jag den ibland, så jag ska försöka skärpa mig! Inte för att särskilt många läser eller bryr sig utan mer för att jag känner för det.

Världens vackrast valp bara växer och växer. Förhoppningsvis växer hon snart i sitt fina halsband också! :)
Vissa människor vill lägga sig i lite för mycket och tycker därför att det är trevligt att säga till mig att hon ser undernärd ut. Att dom människorna inte har hund själv, inte amstaff och inte ens en tax, det stuntar dom i. Dom tycker ändå tydligen att jag ska veta det. Jag som oftast är med henne dygnet runt. Jag som vet hur mycket mat hon får och vilka tider. För mat får hon. Till mig känner dom här människorna att dom kanske ska berätta för mig att min hund ser undernärd ut. Dom har till och med vissa gånger anklagat uppfödaren. Vilket är patetiskt! Speciellt eftersom att jag har haft världens vackraste i snart två månader, men också för att jag inte kan tänka mig en bättre uppfödare än där jag köpte min prinsessa.
Men hur som helst, dom här människorna känner inte mig. Dom känner inte min prinsessa. Dom bryr sig inte om oss, och vi skiter fullständigt i dom också!

För hon är det absolut vackraste jag har och jag skulle aldrig någonsin göra något för att skada henne.

Sen finns det ju faktist alla dom underbara människorna också. Dom som saktar ner sina bilar och tittar efter henne. Dom som frågar om dom får klappa. Dom som säger att hon är fin. Dom som undrar hur det går. Och så dom som är guld värda, dom som ställer upp som hundvakt! Dom sorterna är dom som jag orkar bry mig om, dom andra kan ju gå och gräva ner sig! ;)

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela