lindatormanen

Dum Spiro Spero

queen of fucking everything

Publicerad 2009-06-08 23:55:40 i Allmänt

Förutom mitt inlägg om Black Jack och öl, så har det inte varit mycket bloggande på väldigt länge. Men jag ska skärpa mig, jag lovar.

Igår fyllde jag år! 20, vuxen liksom.  Och ja, det känns likadant som innan.

På morgonen så sjöng familjen för mig, och jag fick present. Sen ringde pappa, han kunde tyvärr inte sjunga för mig för han hade en flisa i halsen. Annars hade han självklart gjort det. Jag skulle jobba på en konfirmationsfest igår, så jag gjorde mig iordning och sen fick jag skjuts dit. Satt där i ett hus jag bara har varit i en gång innan, i två timmar och väntade på att gästerna skulle komma. 2 timmar, och det var helt tyst, jag hörde kylskåpet surra. Men till slut så kom gästerna iallafall och jag fick fullt upp med att koka kaffe och plocka disk.
På kvällen var vi på restaurang med familjen och firade mig och äldsta killen som hade namnsdag. Jag åt ceasarsallad till förrätt och kött till varmrätt. Drack lite öl och lite rödvin.
Efter att vi hade käkat klart så skulle jag möta mina brudar på stan. Klockan var bara 9 så vi drog till Edisons, shottade occh drack öl. På Edisons fick jag öppna mina paket också :) En flaska salmiakki och världens sötaste lilla börs som det står "Queen of fucking everything" på. Dom sa att den passade mig och jag vart så glad så jag nästan började gråta. Efter Edisons gick vi vidare till Rento och satt på uteplatsen drack öl och rökte. Sen vart det Forte, billiga öl och Black Jack-spelande. Vet inte riktigt hur länge vi var ute, men jag tror att jag vingla hemåt runt 4.

Imorse hade jag tid på mammans skönhetssalong kvart över 10. Kvart över 10 kommer yngsta killen in på mitt rum, han petar lite på mig och ser allmänt glad ut. Sen säger han "du har försovit dig". Lyckan i hans ansikte går inte att beskriva. Har inte sett ungen så glad på länge. Och när jag står i hallen och försöker fixa till håret samtidigt som jag sätter på mig skorna så undrar han varför jag inte hade ställt alarmet. Det undrade jag också. Men jag kom iväg till salongen iallafall. Fick ansiktsbehandling, och det var det bästa jag har gjort. Så himla skönt. Och så himla välbehövligt efter en utekväll med brudarna.

Idag har jag gjort hallon och banan-smothie till grabbarna.  Dom gjorde tomatsoppa. Mixa 2 tomater, ha i hackad basilika, nötter och banan. Deras recept. Jag avstod från att smaka. Dom ska göra det imorrn med. Jag smakar nog inte då heller. Sen tänkte jag vara snäll och göra negerbollar till dom. Gjorde smeten. Men min bakfylla var hemsk så jag hade ingen ork till att rulla några bollar. Lukten från negerbollarna gjorde knappast min bakfylla bättre. Och sen ser det ju rätt vidrigt ut också. Så jag slängde smeten och gick ut med soporna. Ifall att någon av ungarna skulle få för sig att faktist slänga skräp där det ska vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Lämnat hålan för Finland och har äntligen hittat hem. Den åttonde i tredje, klockan tre minuter i åtta föddes världens vackraste lilla Lilja ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela